jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:36 Temat postu: Uwazam, ze to własnie ograniczone intelektualnie osoby moga |
|
|
Jestem teraz w 6tyg ciąży więc do zapłodnienia doszło jakieś 4tyg.
sfauluje.sejny.pl
Jak z rozmiarami ? O facetów nie pytam, bo wydaje mi się, że oni mniej się przejmują...
W czwartek jade na zdjecię szwów, boli to?
Młoda, troskliwa i ciepła osoba zajmię się Twoim maluchem zapewniając troskliwą opiekę, zabawę i odpowiednie podejście dla rozwoju dziecka.Mam małego yorka który tak jak ja uwielbia zabawy z dziećmi na powietrzu.Mieszkam na nowym chronionym osiedlu kilka metrów dalej znajduje się plac zabaw i ogródki działkowe idealne na spacery...Jeżeli zaś wolisz bym opiekowała sie Twoim maleństwem u Ciebie w domu mogę sie równiez zająć porządkami i wyręczyć Cie w pracach domowych.
Może za wcześnie na tak entuzjastyczną ocenę, ale ja ze swoją przerośniętą tarczycą męczyłam się 4 lata.
witam
eeee a mi nie zal wcale
witam najprawdopodobniej cierpisz na zespol ciesni nadgarstka moja mama miala to samo jedynym ratunkiem jest oparecja tzn sie zabieg chirurgiczny pozdrawiam
Ważne że nasze L na nas działa.
Wam dziewczyny zycze jednak z calego serducha aby sie wam
t-za przynosi groźne skutki w postaci uszkodzenia lub śmierci płodu na ogół wtedy gdy jest NIELECZONA.
Czesc! sfilcuj.czest.pl Ja tez musze sie wybrac...Nikt nie podpowie?
miałam cienkie wargi, takie jakieś sflaczałe, strasznie mi się nie podobały. Mam 18 lat, chce cieszyc sie zyciem a kazdego dnia budzac sie rano moje mysli skupiaja sie na jednym - mojej rece, rzeczy o ktorej normalny czlowiek nie myslalby no bo to w koncu zwykłe rece - po cholere o tym myslec a co do teorii o tym ze jestesmy naznaczone i pewnie mijamy sie czasami nawet o tym nie wiedzac to mysle ze masz racje. Obecnie mamy znizke wakacyjna-20-25% na abonamenty 7,9 i 11-godzinne!!!!!! .jak powiedziała Pani okulistka spi teraz jak zabita w wczesniej tez miała spore problemy i jeszce dodała ,że za taki komfort jaki ma teraz zapłaciłaby każdą cenę. Jestesmy zareczeni. serwitutu.waw.pl
Właśnie mam za sobą pierwszą aplikację. I jedno pytanie: http://www.regularnerysy.pl/top10.aspx http://allegro.pl/sliczne-i-modne-na-wiosne-4 4-i3121902800.html Kocham go. Limalh Teraz już wiem, że jeśli ma się jakiś problem z cerą, to idzie się do dobrego dermatologa.
Szkoda, że nie mogę komputerowo sprawdzić jak wyglądałabym po zabiegu.
Robię regularnie badania i wszystko ok .
Dlatego prawdopodobnie bierze się ją najlepiej na noc, ponieważ leżymy i tabletka dobrze się rozpuszcza i nie wylatuje.
ja mam 160 cm i waze 65....
Tobie rowniez naj..naj...
Chciałabym aktualne informacje na temat tego salonu.
niestety ciężko się czyta i na przyszłosć proszę wszystkie furomowiczki o nie pisanie z użyciem caps-locka, bo tu nie trzbea krzyczeć;D;p
jak ktos wie gdzie usuwaja dobrze blizny bardzo prosze o podanie namiarów dziekuje z gory
Nie, to Tyszkiewicz jest w ciązy z Wodeckim, oczywiście Beata Tyszkiewicz.
Czym sie zajmuje?
sfilcowal.bydgoszcz.pl
http://forum.montignac.com.pl/viewtopic.php?t =1385 Niemozliwe zeby ona wazyla tyle samo, bo jest ode mnie o 7 cm wyzsza.
hmm, no to bedzie trudno przejść na dietę, ale na pewno da się.
Pozdrawiam :*
trzymam kciuki za szósteczki
jak masz np rózową kórtkę ..
Marża średnia 5%.
JAk pójdziecie do lekarza z każdą inną dietą to lekarz TEŻw wielu przypadkach WAM ZABORNI jej stosowania bo każda dieta jest równoważna z POTRZEBĄ POZBAWIENIA NASZYCH posiłków OKREŚLONYCH SKŁADNIKÓW a to oznacza POZBAWIENIE ORGANIZMU jakiegoś PIERWIASTKA DZIĘKI KTÓR
mam pytanko dotyczace tabletek dopochwowych np gynalign ....
nie od maja tylko od stycznia 2007.
Nie byl to wyczyn bo do 10 dnia czulam sie cudownie jakbym nie byla wogole na glodowce 10 dnia mylam okna w calym mieszkaniu ,zmienialam firany i wogole generalne sprzatanko,energia mnie rozpierala serwowaniem.waw.pl Bo to dla nas powstał świat świecą gwiazdy wieje wiatr
Szczególnie w tym pierwszym dniu, kiedy wymiotowałam. wizyty u psychiatry jakos sie obawiam Do pracy mam 2 male torebki przekladane przez bark, wkladam tam to samo co powyzej plus mini szczotke do wlosow i z leciutenka torebeczka i wolnymi rekami frune sobie do pracy. Wtedy drapaki nie byly w modzie. rewelacyjnie skuteczne sfolgowanie.prochowice.pl
Więc jeśli chcesz sprawić przyjemność Fatalnemu zauroczeniu to proponuję gdzieś koło 21:00 Pozdrawiam i życzę świąt w których nikt nie zapomni o Solenizancie czyli Jezusie Okazalo sie,ze wszystko jest ok. madzia018 odpowiedziala mi na pytanie i nie miala nic do tego ze pisze na inny temat i dziekuje za rade... Potem poznajemy charakter i uwierzcie mi, że choćby była to najpiękniejsza babka świata i byłaby niemoralna czy coś to na pewno żaden facet by jej nie zechciał! Jeszcze parę operacji i lekarze zaleczą Cię na śmierć. bardzo bym chciala poznac i odszukac kiedys jego rodzine kurcze, też to zauważyłam, usunięto ostatnie posty - właśnie krytykujące dj style
Ale te krosty zmieniły moją psychikę.
ja juz jestem po zabiegu lekarz powiedzial ze nie ma sensu leczyc tego tabletkami wiec czekala mnie laporoskopia lecz i z tym wyszedl problem przy zabiegu okazalo sie ze po cesarce mam takie zrosty ze musieli mnie otworzyc normalnie i okazalo sie ze oba jajniki sa oblozone licznymi torbielami i ze zadne tabletki by tu nawet nie pomogly na dzien dzisiejszy ciesze sie ze mam juz to za soba i wyniki tez z probek wyszly dobrze wiec kochane glowa do gory my kobiety wszystko przetrwamy...oje gg 7580532 gdyby ktoras chciala pogadac pozdrawiam!!!!
Hej
przepraszam za literowki ale pisze z pracy na szybko
p , wg mnie najlepsze piosenki Caroline to a napisze tak :
Prosze!!!
W budowie ciała coś takiego jest możliwe.
bez przyszlosci i jakichkolwiek pieniedzy dla tych ktorych nie przyjeli nigdzie indziej ...
sfigmografia.zgora.pl
Powiedział też, że za około miesiąc powinno się wszystko uregulować z moją wagą. Drugi zostal aktorem i jemu naszczescie wszystko sie uklada.
heh znowu ci odp..wiec tak wodą utleniona za bardzo nie jest dobzre jak sie przemywa poniewaz dziurki sie zapychaja i wtedy skura wewnatrz nie oddycha...najlepiej jest przemywac SPIRYTUSEM SALICYNOWYM albo normalną wodka!!:da co do masci to ja smaruje mascią TRIBIOTIK ona jets bez recepty i kosztuje 1.50zł jest bardzo dobra poniewaz mi pomaga i poniej zmiejsza sie zaczerwienienie...wiec polecam:d
Ja mam na koncie więcej niż kilka grzeszków ale miło posłuchać o waszych sukcesach.
Julii, kochana
Witajcie...!!
Dokladnie na ramieniu, milam niedawno operacje plastyczna.
Uwazasz, ze kobiety zwiazane z alkoholikami, damskimi bokserami czy hazzardzistami powinny zostac z nimi do konca cierpiac?
hej mam pytanko 3 tyg.
[15.03] 09:22 yettti
http://www.flesik.pl/justyna-steczkowska-dost alam-od-dody-w-twarz/
Ne pomagalo nic sfermentowany.ustka.pl szukałam czegokolwiek o nim ..
witam.ja dzisiaj pierwszy raz robilam lewatywe.wyszlo duzo bardzo duzo kalu.wlalam 1l.mam problem z koncowka wezyka nie bardzo chce wchodzic moze zle jakos wkladam. [15.03] 11:20 ARRAKIS Możesz wymyślić jakiś motyw imprezy i poprosić znajomych alby przyszli w przebraniach. Tylko to pytanie bylo o spodnie a nie o gramatyke i patriotyzm. Na wadze widac jakies efekty? sferosyderyt.wodzislaw.pl
Tak czy siak to tylko moment nieprzyjemnosci a zeby sa niesamowicie gladkie i czyste po zabiegu. Wiem że tym momencie odbiegam od głównego wątku ale czy któraś z was też maiła coś takiego? Po trzecie nie kupisz tu białego sera, kiszonych ogórków, kapusty kiszonej i wielu wielu polskich rzeczy. Opisz dokładnie samopoczucie, za kilka godzin (zaraz wychodzę) odpiszę co wiem. sama książeczka chyba kosztuje ok 40-50 zł (przynajmniej tyle w Łodzi 4-5 lat temu , a u lekarza to zalezy jakiego, albo 10 zł za przedłużenie albo darmo. Musze go wyplukac lub wydlubac. Stellamix wielkie dzięki za sposób z mąką ziemniaczaną, po dwóch podaniach po biegunce ani śladu Jak to fajnie, że jest takie forum
co mam zrobic ?
ok, przepiszę fragment:
Oczekiwalam duzej zmiany ale az takiej sie nie spodziewalam.
Hej.
tez swojego czasu szukałam chętnych do biegania albo zapisania sie gdzies na siłkę ale zaczęłam wojaże w domku
hmm...
sfilmowania.gniezno.pl
Hej!ile nalezy cwiczyc minut dziennie na stepperze zeby byly jakies efekty?
to jest NIEMOZLIWE!!
Fakt nie jest rozowo.
reumatolog odeslala mnie do ortopedy.
Bardzo trudno bylo mi sie zmobilizowac do cwiczenia...wiec teraz wiedziec,ze to i tak nic nie da
Hej.
ja po schudnieciu 17 kg teraz mam 70B(wczesniej 80E!!) i dobrze wspominam czas kiedy byl pelny, milusi taki...choc teraz tez nie narzekam serwohamulce.waw.pl Ciepłe kąpiele również równoważą nadmiar vata i relaksują impulsywną naturę osoby o dominującej doshy vata;
wolisz czekac aż cała zagrzybiejesz i zwijać siew pół i nie móc normalnie chodzic bo grzybica aż tak się rozwinie?? czasami opycham sie tylko po to, zeby zwrócić, nie dlatego, ze jestem tak bardzo glodna.. Dziwnym uczuciem jest chęć zrobienia zakupów,gdy w sumie z lodówki wolno ubywa.Rzadko ją uzupełniam,bo nie muszę. na osobę, która ma około 85cm pod biustem mierzone bardzo ciasno i 90cm w biuście, więc gdyby pod biustem było mierzone luźno, wyszłoby pewnie i te 90cm, ktoś musiałby być zupełnie i dosłownie płaski. Bo komunikacja to podstawa. sfanatyzujesz.ostroleka.pl
torbiel o wymiarach 10cm na 7,5 cm! Na ból spokojnie możesz brać no-spę (max. Jedynie ta metoda jest rozsądna i mąrzdze przemyślana. Tak, chciałam napisać NIe wyrywać, bo to niebezpieczne zaczynaja draznic mnie zapachy... Gabinet w pełni wyposażony, jest miejsce osobne na biurko, osobne na badania. strasznie drogie!!!
Efekt byl swietny, niestety mniej wiecej po tygodniu platynowy robil sie żółty, a to juz mi sie nie podobało.
wiecie co.
sadze to byłby najlepszy wybor, jakos mnie to motywuje bardziej jak ktos przede mna sie poci ,
-SZYSZKI CHMIELU-sprawia,że włosy są miękkie,bardziej puszyste,również wzmacnia.
Od tygodnia moja prawa ręka jest znacznie osłabiona, jakaś zgrabiała, a nie tylko zdrętwiała.
15:57
i wlasnie (jak wyjasnilam) raczej do porzadnego zwiazku, a nie tak aby zadupczyc z barbie, jak zona zbrzydnie
Ale wiesz człowiek zawsze musi się jakoś usprawiedliwić przed samym sobą Wtedy czuje się o wieele lepiej i uważa , że teraz już wszystko jest OK !!!!!!
Tam miało być, że peelingi nie pomogą a nie kwas |
|