jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 10:39 Temat postu: Napisałaś o cpo, ja mam npd to samo, choć do końca nie s |
|
|
hej seks ogłoszenia a próbowałyście już kosmetyków od dslaboratories? Chcialabym sie dowiedziec od was jak wyglada sytuacja w Kanadzie.
Zachecam wszystkim do chodzenia na vacu line i trzymam kciuki!
Cytuje Ci teraz fragment z ksiazki Malachowa:
sila wizualizacjii na pewno pomoze
Salon nazywa się gabinetMK - wygooglajcie sobie to wyskoczy stonka.
poki co nie widzialam, ale ide dzis do h&m po poludniu, to sprawdze i napisze
Powodzenia! adwokat kraków Dostałam dziś od ginekologa Gynalgin (10 tabletek) i w zamieszaniu nie zapytałam czy powinnam rozpocząć kurację od razu czy poczekać na okres, który mam mieć za około 5 dni.
aczkolwiek zalezy w jakim stadium jest juz ten wrastajacy paznokc.. moja torbielka jest taka wielka! Czy miala Pani sytuacje, gdzie przeszla Pani sama siebie, zeby osiagnac cel? a przynajmniej mam taka nadzieje Ale chyba pierwszy raz przy takiej wizycie tyle mówiłam i tak się wyśmiałam , wciąż wymienialiśmy z Tomkiem (Ksiądz) jakieś dowcipne uwagi itd..... portal społecznościowy
Sprzęt sprawuje się nieźle. Ogłaszam wszem i wobec że jestem szczęśliwą posiadaczką kolca w pępku.Jestem bardzo zadowolona,bolało minimalnie.Szybciutko zrobione,w bardzo dobrym miejscu.Teraz czekam tylko aż się wygoi Poza tym mój pierwszy przeszczep skóry się nie przyjął, miałam drugi, ale lekarze że tak powiem spartaczyli robotę, ponieważ dostałam przykurczu w lewej ręce w okolicy łokcia. Na mnie wystarczyla jedna fiolka i placilam 990 zl. najlepiej ściągać wieczorem Nie mogę się doczekać, bo często o tym myślę. - spacer z dzieckiem codziennie
Tylko małe pytanko, czy mogę pić zieloną i czerwoną herbatę, czy tylko samą wodę - bo są różne zdania na ten temat
BYŁAM W PORADNI CHORÓB ZAKAŻNYCH TAM ZNOWU POBRALI KREW NA BADANIA WYNIKI JUTRO OKREŚLĄ IGG IGM IGA I AWIDNOŚĆ
Dla mnie waga idealna to ok 48 kg.
Przepraszam za literówki
Mam pytanie do osób, które już długo ćwiczą na orbitreku:
sama nie wiem, bo jedzenie raz jabłka czy truskawek juz mnie trochę nudzi- może znacie jakieś przepisy?
Tak mi jest po prostu wygodniej, bo nie chce mi się wymachiwać rękami |
|