jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 23:40 Temat postu: Dziewczyny to jest tak,że jest okreÅ›lona gama kosmetyków |
|
|
Wczesniej tego nie zauważyłam. sex anonse Ja też tak chcę!
pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkie forumowiczki.
7 kg w dół!
islam nakazuje inaczej a oni robia inaczej !
wyrwano mi dolna lewa osemke 10 dni temu, byly antybiotyki i ketonal, bole minely ale nadal mam male zapuchniecie.
wcale nie jest tak że po 18 nie można już jeść.
Marla,jak dieta?
Nawet jesli bardzo kochasz to nie poswiecaj marzen, bo kiedys bedziesz miala o to zal do siebie i do niego.
Dzisiaj rano na śniadanie zjadłam jajko i pół pomidora-później zaliczyłam 30 min. seks oferty Witajcie
Mam nadzieje, ze Ty bedziesz miala wiecej szczescia! To przed takim obżeraniem się..powinnaś wypić wody niegazowanej lub przegotowanej..może by w tedy Cię troche pohamowało takie obżeranie się..masakra wyszło mi ze ( po rezonansie ) jakis płyn mi wypłynał między kręgowy... Zawinał i poszłam do domu . chciałam mieć długie blond i mam do ramion strzępy blond. ogloszenia towarzyskie
Wiem ze moze za pochopnie sie poddalam, ale musze przyznac ze na poczatku tez to dobrze, teraz to juz sama nie wiem. Biogenica tyle juz zreszta lat minelo ze na prawde dajcie sobie spokoj juz z tym, nie mozna dziewczyny na okraglo osadzac za to ze raz poniosla ja chwila, pewnie jeszcze byla pijana do tego, a to ze sie do tego nie przyznaje to jest tylko i wylacznie jej duma. ja już mam stałego chłopaka a On tego nie może przeżyc http://www.kapif.pl/srednia.php?photoId=29909 5 damy rade 6-teczki Czuć potem - ale przestanie boleć Teraz tylko czekać aż się zagoi.
to twoj cytat.
Puszek może to tylko tak na początku,a zaraz pewnie Ci przejdzie?Pogoda się zmieniła i może też dlatego tak się dzieje?
Tym sprayem unicestwiliśmy nawet 2 gniazda os pod drewnianym terasem.
nie wiem gdzie tkwi błąd ??
Fryzjerka poleciła mi brać tabletki do ssania BIOTYNA H(Zdrowit) o smaku ananasowym, powinny po miesiącu być lepsze.
Jak tam wakacyjne dalsze plany? |
|