jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 02:47 Temat postu: Zdarzyło mi się to po wielu tygodniach. |
|
|
Pozdrawiam sex anonse Skoro głodówki są chore to po co w ogóle pojawiłeś (aś) się na tym forum?
Czy wy też to macie?
Ps.
Yaiya dasz radę !!!
oczywiscie babeczka znowu w szoku ze corka i nie miala wymyslonego imienia tak wiec na szybko mowi Marcelina
najgorsza nota jaką możesz dostać by zaliczyć to \gut\ /dobry/
U mnie gdyby nie bóle brzucha i alergia i problemy w związku tym to bym powiedziała że dopóki dzieci nie zaczęły chodzić to było ok., czyli gdzieś do 14 miesięcy, mimo że musiałam je nosić często we dwie na raz + jeszcze jakieś plecak, ale jak już się rozeszły to do prawie 3 urodzin to najgorszy czas, różne problemy, najpierw dbanie o ich bezpieczeństwo, potem ich bunty dwulatków itp.
Potem robiłam badanie CA 125 w szpitalu onkologicznym.Zapłaciłam 37 zł.Wynik mialam dobry.
pojecia nie mam tatiana wszystko zalezy od rogaznimu i tego ile eraz wazysz trudno powiedziec o mozesz chudnac 10 kg 5kg albo 3kg głodowke robi sie przede wszystkim w celu oczyszczenia nie zeby schudnac wiec nie mysl tyle o tym sprobuj a sie przekonasz adwokat kraków Czy ktoś palił je podczas wydłużania?
Fryzura która zrobiła mi stylistka nie była taka jakiej oczekiwałam. Ja własnie tam kupiłam orbitreka magnetycznego nieużywanego za 199zł + przesyłka 50zł zwłaszcza dobre na nóżki i pupe . do nicka5 Pozdrawiam anonse erotyczne
Będę jeść chyba same owoce - mniam, nie dość, że pyszne to jeszcze nie tuczące... Witam wszystkie fajne dziewczyny z pomysłem na Siebie, kreatywne i samodzielne. Sar & Real McCoy - Another Night dziewczyny a gdzie bedziecie pracowac???? Po pierwsze polecam zrobić sobie zdjęcie rentgenowskie odcinka szyjnego i piersiowego. Wiesz, ja Ci tylko powtarzam to co wyczytałam i co medycyna konwencjonalna uznaje .....nie zapomne jedne rzeczy, na seminarium rozmawialam z pewnym profesorem i opowiadal mi, że kiedys był u niego pacjent z zawansowanym nowotworem, rokowania były beznadziejne, leczenie praktycznie niczego nie zmienialo, pacjent zdecydwal sie na glodowke, ten lekarz mu odradzal, ale pacjent zastsowal taka profesjonalna glodowke i stan jego bardzo sie poprawił, nastąpiła remisja choroby, przyszedl pokazac sie lekarzowi, oczywiscie lekarz byl w szoku, bomyslal ze to go dobieje, a tu taka zmiana, .......zrobilo sie w szpitalu glosno o glodwce, wszyscy zachwalali, , mowil- CÓD itp. lub troszke puszysci ona pieknie spiewa i jest ladna moze za pomoca makijazu ale jest nie sadze zeby ktoras z was byla ladna bez makijazu i zeby ktos sie za wami obejyl kiedy bedziecie byle jak ubrani uczesami i bez makijazu
o 3 w nocy brała się za pranie i sprzątanie!
ale nienawidze hipohondryków - wiele z was tutaj obcnych pisze \'ohh, moj torbielek jest ogromny!
poszperam i ajk cos znajde to napisze
Dzięki Wam i pozdrawiam serdecznie/ HaoS.
Mam dość ciebie , twojej pseudo inteligiencji a przede wszystkim twoich nietrafionych komentarzy .
Jejku tyle szukałam dobrego fryzjera i chyba znalazłam.
Czy osoba w cieżkiej depresji idzie do psychiatry? |
|