jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 22:30 Temat postu: http://www.zdrowe-nogi.pl/gabinety.php?woj=ma zowieckie |
|
|
Moze coś powiesz o sobie ? ogloszenia towarzyskie Zazdroszczę koleżankom, ktore mają ten rozmiar 38-40 jak i ja, a cycki są normalnych gabarytów - takie że spokojnie mieszczą sie w dłoni.
- codziennie ruszać kolczykiem, aby rana lepiej się goiła
ja życze ci by wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie..
Co zamierzacie po 7 dniach?
Ale gdzies tam jeszcze dosłyszałam hasełka typu >ciekawe czy doniesie wszystkie czekolady do kasy< a ta druga mówi
Ważne aby czuć się z tym dobrze, i być przekonanym, że naprawdę akurat tego potrzebujemy.
Brałam tylko miesiąc,czyli miesiąc temu jak poszłam na USG i dałam GIN wyniki z PRL które robiłam w 5 dc.i na USG nie było widać dojrzewających pęcherzyków...po miesiącu jak posżłam zrobić PRL to wyszło,że zmalało czterokrotnie z 33 ng/ml na 8,3ng/ml...
Na szczescie udalo mi sie je prawie w calosci zrealizowac, wiec mialam spokojna sobote i niedziele
dziewczyny nie róbcie tego bo to jest ochydne ochydnie wyglada i w dodatku na pewno boli.
A co do Tureckiego podrywania, to kazda kobieta potrzebuje, zeby powiedziec jej miłe słowo, adorowac, a jesli My Polki musimy dlatg wyjeżdzac, to Wy Polacy powinniscie sie zastanawiac, co z Wami jest nie tak
Dopiero potem szok:
ale ktoś tu gdzieś pisał że są 2 opcje i ja robie tą pierwszą.. anonse erotyczne Nawet gdy zarażenie w tym czasie się przytrafi nie oznacza ono automatycznie przeniesienie się na płód!
Ja robie usta i botox w Gdansku, za dobra cene. i 3 tygodnie DE. Nie wiem, moze ktoś by mi pomógł zinterpretować wyniki i upewnić się czy faktycznie jest ok, czy ja rzeczywiście nigdy nie chorowałam....? 1)joop Masz rację, fajne to jest, tylko najgorsze są złamane serca. seks oferty
Walker FeBe, moje wielkie gratulacje z powodu zdobycia pracy!!!! tyle kasy.............no coz musze chyba ze sztuczny wprawie wyjdzie taniej Myslałam ze tylko ja mam taki problem z sexem a raczej moj mezczyzna;/ 5min to stanowczo za mało....U mnie jest podobne, mamy po 21 lat wiec ja mam naprawde ochote na sex ale moj facet ma raz na miesiac moze 2 razy na miesiac i trwa to zazwyczaj ok 5-10 min. Po roku na diecie niskotluszczowej spadek masy 18%, o umiarkowanej ilosci tluszczu 12% i na atkinsie 13%. Jedna juz połknieta o 12,40 noi ... I'm naked without your shoulders...
Kolista 30a.
Portugalia - 26 pkt.
Gdzie 'gorsze' zło?
nie najadłaś się?
Jem wszystko tylko rozkładam posiłki na 5 razy dziennie w małych ilościach.
pierwszy raz miałam z jakieś
Jak mi to później wyjaśnił, nie mógłby znieść psychicznie faktu, że po wspólnej, nawet najbardziej upojnej nocy ja mogę po prostu wstać i zafundować sobie orgazm 17 razy ;P chyba za bardzo tym zraniłam jego męskie ego tak wiec uważajcie z wyjawianiem tajemnic ;P |
|