jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 04:48 Temat postu: rejestracja telefoniczna w godzinach 12-13 |
|
|
witam . seks ogłoszenia cos dlugo czekacie...
Nic mnie nie bolało i zdziwiona byłam, że to już po wszystkim!
Na pewno lepiej jest dobrze nawodnic jelita przed glodowka,odmoczyc, latwiej to z nas zejdzie ten syf.
chyba nie ehh są gorsi od dzieci .
Pani gin stwierdziła że poza prolaktyną jest wszystko ok.
niezdolność psychiczna do podjęcia obowiązków małzeńskich (cos jak niezgodność charakterów przy rozwodzie cywilnym, czyli powód - wytrych).
mnie tam zel nie pomaga-wygladaja na nieuczesane-ja bym nie chciala miec siana tylko ladne wloski-jedwab tez nie pomogl
Dziewczyny nie mam dzis sily czytac topiku, ale obiecuje ze to nadrobie.Powiedzcie tylko czy te cwiczenia pomoga na brzuch po porodzie, czyli troche kilogramow i ta przekleta skora ?
Opisze Ci wszytko.
I Uważam że WYSUSZENIE ŚLUZÓWKI to dopiero jest PROBLEM ale jakoś nikt o tym nie huczy na forum !!
GDZIE NAJLEPIJ POWIEKSZAC USTA???? adwokat kraków Witam Cie .
ja też pochodzę na długie spacery ale z mązem bo w domu mam kota to typ kanapowca pomóżcie 3 lata temu jako kelnerka zarabialam 5 funtów na godzinę +napiwki. Pracuje w oddziale na slasku i nie sa to myslowice bo tam owszem jest zapieprz. seks ogłoszenia
I zrobił mi się zastój pokarmu. Nie mam, a poza tym średnio lubię, te obcierające się uda. przez to błędne koło miałam bulimię :/ a gdzie nie pojde to wszyscy sie patrza na mnie i pokazuja palcami mam juz tego dosc... cała twoja wypowiedz to tak jakbym o sobie czytała .. Wszystko trwało niecałe pół godziny, a efekt był widoczny właściwie od razu, ale nie był to ten efekt „karpia”. Byłam tak zdenerwowana, że nawet za bardzo nie pamiętam nic!!!
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0 ,56374.html
1.
niestety nieudolnie
Moja endokrynolog poleciła sprawdzenie rtg kręgosłupa szyjnego i wizytę u neurologa ?
Jedyne co jest w nim fajne to takie żywe kolory i zdjęcia wrocławia.
z niemieckim i angielskim jakos chyba dam rade ale z innych to znam gora dwa slowa ...
Bransoletka gratis!
Oczywiście o znieczuleniu nawet nie ma co marzyć, mimo że pomaga i matce i dziecku, bo jak się czuje matka, tak i dziecko, prawda?
Dziś pierwszy raz się pieściłam podczas okresu i nigdy więcej tego nie zrobie!!
wrasta po obu stronach. |
|