jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 21:21 Temat postu: Np jesli uznaja malzenstwo za niewazne bo partner byl uzalez |
|
|
Alkoholizm portal społecznościowy Najgorsze dla mnie jest to, ze jestem głodna!!!
Jak ze skupieniem podczas głodówek, pracuję naukowo i nie mogę sobie w tej chwili pozwolić na wolne, czy da się to pogodzić?
narazie na tym sie konczy moja wiedza najlpeij samemu zadzwonic do sanepidu i sie wypytac
chyba faktycznie jestes w bardzo dobrej formie
aż do starości nudziaro.
Pozdrawiam!
Jutro bede pic soka ale juz bez wody.
A propos talii 58 cm to Aneta Kręglicka miała takie wymiary jako Miss World:
Roksana - córka Izabeli Trojanowskiej
UWAGA!!!
Ja tez nienawidze pajakow...
u mnie ruszylo z miejsca jak wplacilam kase , moze to o to chodzi. adwokat kraków Pamietajcie:
Z tymi stronkami to jestes lepsza niz ja, bowiem ja wczoraj tylko po 3szperalam Buziaki Powodzenia Darek ! Ogólnie laseczki mam dzisiaj doła, chandra mnie dopadła, czasami tak mam. ladniejsza Gorniak anonse erotyczne
Ciekawe, kto ma lepiej: a może za dużo tych warzyw i innych dodatków do zupki jem?? Sporą popularność przyniosła mu rola Adama w telenoweli Adam i Ewa (2000). mam pytanie do was bo wy sie znacie owłosienie ( od genów czyli typu urody i profilu hormonalnego - sprawdź sobie jakie szerokie są normy dla poszczególnych hormonów, dlatego że kazda kobieta ma właściwy dla siebie ich poziom), wczesną siwiznę, rozstępy czy nawet celulitis itp. Pozdro Trzymajcie się W końcu Wam kibicuje i myślę,że Wasze wysiłki, cierpienia zostaną nagrodzone Np. Cezarego Żaka
Być może to dobrze ukrywał.
Ehhh jak fajnie byc w domu
Ja o swoim intruzie dowiedzialam sie z 3 tygodnie temu..
Kolor piękny przez 1wszy dzień.
Pewnie Cosa Nostra by nauczyła .
A kto to jest???
gratuluję!!!
Tiktak, witamy w gronie walczących o powrót do normalności |
|