jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 04:17 Temat postu: Tam siÄ™ wszystkiego dowiesz. |
|
|
Kontakt: anonse erotyczne wczoraj moim jedynym grzechem była kawa z mlekiem.
Zjem szybkiego weglowodana i cukier skacze na 170, bo insulina nie zdąży sie wydzielić.
No dobra.
ALPHAVILLE-BIG IN JAPAN ZAJEFAJNA NUTA BARDZO SIĘ MI PODOBA LUBIE TEZ BONEY-M,JOHN SCATMAN,PIASADORA,SANDRA,SNAP I WIELE INNYCH
tygodnie powoli mijały
Można jeść wszystkie owoce oprócz bananów.
[01.06] 19:29 odradzam sankowskiego
A wykonawcą jest na pewno zespół - George Baker Selection i ukazał się na płycie Santa Lucia By Night sex anonse Chyba nie jest jeszcze za wcześnie na planowanie wyjazdu?
la1rry a wogóle jesli u Ciebie jest tak cudnie to pochwal sie gdzie pracujesz , tylko czy aby na pewno ten trade jest tu ? Joannę Liszowską a jesli chodzi o obsluge to jestem zadowolona moj brat jest kierowca orbisu hihihi Bo to krzywdzące. Wielkie dzięki. ogloszenia towarzyskie
Pani kosmetyczka, sprawdzila kondycje mojej cery m. zgadzam się z Panią Bakułą jak nie wiesz 'ile w tym prawdy to po co sie odzywasz. nie wiem po co , żeby zapomnieć? Obiad zawsze był na czas, gotowany od podstaw, w domu czysto i nigdy nie zauważsyłam by było to kosztem właściwej opieki nad moją Olą. Ostatnio urywa mi posty nie wiem czemu. i tak szukam tego kawalka i znalezc nie moge !
Chciałam Ci tylko pokazac ze medycyna to nie matematyka.
Nie patrzcie na kolorowe ściany.
Były wybory Miss Szkoły.
A no i rana ciÄ…gnie..
AASSDDFFGG -no tak wytnÄ… i potem siÄ™ goi. |
|