jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 09:53 Temat postu: http://www.beautymed.pl/produkty/peelingi-med yczne |
|
|
A dlaczego nie powiększac???W sumie nie mam nic na przeciw co kto robi, jesli to ma pomóc w samopoczuciu, lub w czyms tam to czemu nie ogloszenia towarzyskie tyle zeby sie utrzymac, tzn.
A u mnie zdecydowanie lepiej
Składa się ono z dwóch członów:
Fryzjerka, która się mną zajmowała (niestety nie zapytałam jak ma na imię ) najpierw przez kilka minut rozmawiała ze mną, przedstawiała swoje sugestie, wskazówki, jak będzie najlepiej itp..
Pozdrawiam Cię serdecznie 'przed jodowaniem' i czekam niecierpliwie na wieści od 'operoany'.
Ja dostalam na mojÄ… torbiel (na 4 miesiÄ…ce) Novynette...
Jeżeli już bardzo chcecie ćwiczyć na sprzÄ™cie, to o niebo lepszy jest orbitrek. seks ogłoszenia jakoÅ› siÄ™ zabrać nie mogÄ™...
a ja nieeee, skąd, przyszłam tak jak się umawialiśmy, było zaplanowane.... Pozdrowionka Oczywiście gatki z siateczki mam już zakupione...czekają sobie w komodzie Żadnej normalnej kobiecie nie będzie to przeszkadzać, uwierz mi. na razie działa. sex anonse
zadnej pracy sie nie boje.hahahaha.A ty SCOIATTOLO gdzie mieszkasz? Staniki w tym rozmiarze owszem, kosztują ok. Mam tez nadzieje, ze jeszcze opuchlizna zejdzie, wiecza kilka dni efekt powinien byc lepszy. Dr Stañczyk jest wspaniałym człowiekiem.Wkrótce chcę zrobić liposuction brzucha i nóg.Czy mógłby się ktoś odezwać kto jest po tym zabiegu? No i zamieszczam zdjęcie jak juz wejdzie wszystko, wyciagasz kanke i kladziesz sie na plecach i trzymasz plyn w sobie przez ok. Krzysztof wylądował wczoraj dopiero po dwudziestej.
A Ty trochę się uspokoisz, bo pewnie najgorsza jest niewiedza, to że nie wiesz czego się spodziewać.
!!!!!
i mialo byc 10kg w 14 dni, chyba jakas zacmiona bylam jak to pisalam
Męska klientela tej strony też jest dziwna:
Pewnie nie...
mnie , ale to nie musi być prawda, jest tak:
Może?
Używałam kremu SOPOT Ziaji jednak to nie dla mnie. |
|