jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 10:12 Temat postu: bo kto sÅ‚yszaÅ‚,zeby zrzucać 3kg w tydzieÅ„!? |
|
|
Moim zdaniem beż. portal społecznościowy sprobuje zorbic tak jak tu piszecie mam nadzieje ze pomoze... Witam!
PIOSENKI MICHAEL JACKSONA FALL AGAIN
http://www.youtube.com/watch?v=sNNtlB2T_j4
a ja wam POleCAm gorÄ…co salon na ul.
http://www.wizaz.pl/forum/index.php?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Dysponujemy wieloma metodami (ostrzykiwaniwe specjalnymi roztworami, frakcjonowanie laserowe, wypełnienia, idt) i napewno znajdziemy odpowiednią by poprawić Twój komfort
Szukałam odpowiedzi na temat pewnych badań i natrafiłam na temat samotnych 30-latek.To dla mnie jak wysłuchanie moich cichych ,wewnętrznych narzekań .Jestem we Wrocławiu od 3 lat.Mam faceta z Wrocka .Im dłużej go znam tym wydaje mi się bardziej obcy i ....
Pomocy!
Dlatego juz teraz staram sie dowiedziec czy w ogole mozliwe jest usuniecie takiej blizny?
rowniez nie polecam dr Sokalskiego,ja,moja mama i moja przyjaciolka wszystkie po wizycie u niego stwierdzilysmy to samo -jest niedelikatny podczas badania,nie przyjemny z niego typ,wszystkie trzy mialysmy pozniej zakazenie pochwy, czyzby brudne narzedzia?
Poswieciła mi ponad godzine, wytłumaczyła mi wszystkie rodzaje preparatów do wypełniania ust. sex anonse Osa się zwinęła i padła.
Pomóżcie mojej Julci wygrać w konkursie. Ile ty masz dziewczyno wzrostu? jesli ktos tam juz jest to niech napisze, jak tam sie zyje, bo wiem ze drogo, jak z praca dla Polakow? po urodzeniu mojej corci i te 6 kg jak schudne to powroce do swojej wagi....a te 11 to juz mazenie ;-] tak wiec dolanczam sie ;-] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy
Ja już się mało spacerkuję...dużo poleguję wkońcu zaczełam się oszczędzać i siat z zakupami nie dzwigam...oszczędzam się żeby doczekać do powrotu M we wszystkich wariacjach (czyli unoszeniem nóg, przenoszeniem kolan w stronę głowy, rotacjami itp) A czemu nie chcesz krotkiej pianki? Przede wszystkim myśl pozytywnie - po zabiegu będziesz zdrowa, a przecież o to chodzi ja zaczynam studia od pazdziernika w Bolonii. załatw go Maksymilian u Ibisza( z pierwszego małżeństwa)
dziewczyny jada do Czech, do Trzynca;
hey mozecie mi pomoc.......powiedz ci co robic zeby schudnÄ…c 11kg w 2 tygodnie i potem nie miec efektu jojo lub jakiegos chorobska to co napisalyscie tutj jest nie wiary godne dajcie mi jakas recepte na te schodniecie bede wam bardzo bardzo wdzieczna
Dla mnie mistrzem będzie zawsze Coppola,który nazwał swoją córkę Księżycowy Pojazd
Czasami uda sie znalesc na niego jakas promocje ( np teraz w makro w Krakowie) i kosztuje ponizej tysiaka ale ...
Owszem, czasami zdarzy mi sie zalapac cos na dwa tygodnie..
na szczescie w Jego gronie znajomych przewazaja mezczyzni (geje) wiec jestem spokoja i pewna siebie
Pamiętajmy - przed nami głodówkę leczniczą przeprowadziło miliony ludzi na świecie, tysiące przypadków długich głodówek zostało opisanych pozytywnie w literaturze medycznej. |
|