jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 21:16 Temat postu: GÅ‚owy do góry życzÄ™ zdrowia przyszÅ‚ym mamom |
|
|
a moze jest ktores ze swinoujscia i moze polecic odpowiednie miejsce?godne zaufania? anonse erotyczne Kiedy slysze glupawe uwagi, ze tego typu objawy maja kobiety, ktore przywiazuja nadmierna wage do swego wieku i atrakcyjnosci, kobiecosci, to mi sie noz w kieszeni otwiera.
W ogóle sobie możecie na stronce zajrzeć, beauty-for-you.com.pl bo ja to dosyć skrócenie tylko napisałam.
Chciałabym keidyś ubrac jakies pantofle do zwiewnej sukienki, ale to chyba w naszym kraju marzenia nie do spełnienia!
- AniÄ™ PrzybylskÄ…
Na obu płatach mam 2duże guzy, które cały czas rosną - ale podobno jestem zdrowa, bo TSH mam w normie..-tak stwierdziła ostatnia pani endo, do której chodziłam w medicoverze.A mi od kilku lat nogi puchna jak banie, z butów mi sie wylewają, nie mogę założyć ani spódnicy, ani sukienki, ani krótszych od długich spodni.
Nie potrafię podjąć decyzji czy iść tam czy może lepiej do Sokółki?
Milego dnia kobitki palcie sie
KlaudiaDR, nreszcie chodziło o miesiączkę, nie o owulację
Fryzjerki szukałam dlugo, ale odkąd około 5 lat temu znalazłam venus - chodzę właśnie tam.
Kierownicy lubią podkładać świnię a potem mają cię w garści i trzba zapie**alać ile wlezie bo robią szantażyki sex anonse Ubezpieczenia zdrowotne niesamowicie wysokie bo ty prawie nikt ni eumiera ze starosci tylko na zawaly, miazdzyce i raki.
Ja piję gazowaną bo niegazowana mi nie przechodzi przez gardło, a soki no cóz .. Nudno by było jakby wszyscy chodzili w rozmiarach 36 i 38. to imię najmlodszego dziecka Wisniewskiego a znacie adres jakiegoś dobrego fryzjera, który podejmie się ściągnięcia czarnej farby z moich włosów w bydgoszczy? o ! ogloszenia towarzyskie
kiedys mój facet wszedł cicho do łazienki i przyglądał mi się. nie wiem czym sie wszyscy tak zachwycaja mam na mysli vacu line!od miesiaca jestem wlascicielem takiego urzadzenia w solarium,klapa totalna!mimo wielu reklam mialem dwie klientki po dziesiec wejsc!wyszly rozczarowane i zawiedzione!zreszta ja jako wlasciciel tez jestem rozgoryczony!kosztowalo to troche kasy!!i urzadzenie stoi!!!az zal! Nikt Ci nie powie ile sie nosi bo to roznie bywa mi lekarz powiedzial na poczatku 3-4miesiace a troche sie przeciagnelo. Witajcie Michaił Gorbaczow, Michaił Gorbaczow daswidania !, oooo ooo ooo ooo ooo oooo oooo ooo oooo Michaił Gorbaczow, Michaił Gorbaczow daswinania tylko tyle pamietam hehehe ktoś to kiedyś słyszał ? To nie zalezy wcale od ubioru, jak Ci sie będzie kolczyk goił... ile trzeba tego na dzien robic????
Jak już wymyślę cos twórczego-to napiszę na pewno!!
e_linka
We dwie zawsze raźniej.
AHA, a ja znam piekne dziewczyny, o pieknych rysach twarzy, ktora rano jest tak samo piekna jesli chodzi o urode, ale nieuczesana i nieogragnieta.
Prawie nie uzywany. |
|