jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 04:04 Temat postu: Jak to jest w obu przypadkach - czy musze miec potwierdzona |
|
|
(sotto voce-pol glosem czyli,to moje ukochane perfumy byly) seks ogłoszenia zaczynam znowu wątpić czy sobie z tym poradzę Spróbuję jeszcze raz, ale jeśli znowu mi się nie powiedzie, to chyba zgłoszę się do ośrodka w moim mieście, gdzie leczy się bulimię... ludzie - nie ma czegos takiego, jak unieważnienie małżeństwa kościelnego.
Hej, Olala.
jest dość poważny na pierwszym spotkaniu,można powiedzieć że mało mówi ale jak się go pozna to fajny kolo szkoda ze dużo starszy ode mnie,Hehe ..
ludzie przestańcie!..wypowiedziała swoją opinię a wy już sie czepiacie!!
--> Usmieszka - Dzięki !!
Czytam te wszystkie wypowiedzi i z jednej strony ogarnia mnie wściekłość, że takie rzeczy dzieją się w tej firmie, a z drugiej strony żal mi nas wszystkich, że nie mamy na to wpływu.
Tylko to pytanie bylo o spodnie a nie o gramatyke i patriotyzm.
Bardzo prosze o info.
JEST NAWET TAKIE PRZYSLOWIE - 2JABLKA Z WIECZORA NIE TRZEBA DOKTORA seks ogłoszenia A może napiszesz coś bliżej o tym przystojniaku i Twoim zauroczeniu, znacie się, a może przyjaźnicie, a może tylko wzdychasz w samotności do Niego W takich zauroczeniach jest jeden plus , jak chcesz Go baaaardzo zobaczyć, to poprostu idziesz do Kościola, a tam Msze są codziennie i wejść też każdy może Pozdrawiam
Jesli znasz biegle wloski, polski i moze jeszcze jakis inny jezyk z odrobina szczescia mozesz znalezc calkiem dobra prace w jakiejs prywatnej firmie na polnocy. Modelki lub modela. To nie sa moi pracownicy ja tylko posrednicze bo mam duzo znajomych wsrod Irlandczykow(jestem juz tu 2 lata) Wcale nie tak latwo znalezc teraz prace nawet na budowie coraz wiecej jeste Polakow aa teraz w wakacje to bedzie zatrzesienie zwlaszcza studentow. Dzieki dziewczyny za wsparcie, jeden miesiac odpoczynku po laparo... Macro,ja w stronę wawy ,a Ty? portal społecznościowy
To jak blacha na 20 osob to jak my planujemy na 200 osob to tylko 20 blach? hilfajdżer Ja rowniez mam problem z bezsennoscia, Nie pomagaja juz zadne tabletki, lekarz rodziny tez rozklada rece, mowi ze to ostry przypadek insomni... Jak wybrać dobrego specjalistę i nie dać się oszukać? Pomózcie, bo odczuwam pustke w głowie! Po_la niewiem nawet czy teraz nie jestem chora. Koło godz 18 pielęgniarka dała nam baseny i kazała zrobić siku.
nie mam zdania
Ale prace Szczyta bardziej mi sie podobaja, sliczne lipo, cycki i noski tez, zreszta do szczyta mam blisko, bo jestem z wawy!!!
Ale jestem sklonna tyle dac tylko po to by wyjsc stamtad z usmiechem na twarzy, a nie ze lzami w oczach jak ostatnio ze studia Farouka
w tym roku nie możemy brać udziału w losowaniu zielonej karty a w następnym kiedy może być wiadomo czy możemy?w jakim miesiącu?
Jezyk to number one sprawa.
Po przeczytaniu opini na temat pracy w sieci żabka, moje wątpliwości co do weksa in blanco, kosztów itp, wzrosły do niebotycznych rozmiarów! |
|