jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 04:57 Temat postu: i niewiem dlaczego,no fakt ze od czasu do czasu je prostuje |
|
|
Ja jutro startuję z mężem,ważę około 90kg,a rok temu wiosną 75kg ważyłam,czuję się koszmarnie,tłuszcz wylewa się z ciuchów,blee... ogloszenia towarzyskie cześć czarnybez
Elpido pare lat temu mialam laserowo wygladzana blizne na kase chorych w Siemianowicach Slaskich i bylam strasznie niezadowolona!Otoz powiekszyli mi blizne!Zdecydowalam sie na lasery za namowa mojej ciotki ktora przekonala mnie ze lepsze to niz ciecie!Dalam sie namowic a potem zalowalam..zdecydowalam sie wiec na wyciecie blizny co juz przed laserami planowalam..
a ietnym standardzie
fryzjerka zaproponowala mi grzywke i rzeczywiscie wygladam dobrze i lubie ich technike strzyzenia tj maszynke kiedys bylam jak zapuszczalam wlosy to przez 4 miesiace nie musialam ich przycinac zeby sie ukladaly tylko poprostu rosly a fryzura byla idealna teraz tez mi sie podba 47zl z znizka dla studentow i włsoy licza tu jako dlugie
I na długo chciałabyś iść na wychowawczy?
DO FANKI GŁODÓWEK
Pozdrawiam
Chodziłam do niej od kilku lat.
Gdzie szukać takiego kontaktu?
i o ile sie moze zmniejszyc biust
swoja droga to obrzydliwe co siedzi w czlowieku sex anonse a chciałabym urozmaicić coś w ich wyglądzie..
Usnęłam w trakcie rozmowy, z telefonem przy uchu .... http://stars777.com/tgp/3_Ana_Beatriz_Barros/ Ana_Beatriz_Barros_pics_14.jpg ale jakos nie jestem kosmetyczka a sama dziewczynom przekuwam pepki, wiec moim zdaniem trzeba poprostu umiec, bo niekazda kosmetyczka z papierem umie, bo mojej kolezance jak jezyk przekula to musiala isc na pogotowie i 2 szwy wiec!!!!! ;Ludzie mi nie wierzą,że mam takie loki bez lokówki.=) Wszyscy podziwiają moje sprężynki. Dla mnie na tyle marne, ze mnie to demotywuje i tylko dola lapie seks ogłoszenia
Walczyl 3 miesiace o to zebym zmienila zdanie i zebysmy byli razem. czas na odrzucenie kompleksow i pogon za niemozliwym... TO że zapłacisz ok 2 tys to nie znaczy, że będzie super bezboleśnie i szybko. babc na temat dra Lenczewskiego też nic nie mogę powiedzieć, bo nic nie wiem. Zapisane informacje są omawiane podczas spotkań. Rozowe tipsy z cekinami - to jest to !!!
magda.g@mac.com
witajcie ,zastanawiam się nad zrobieniem kursu stylizacji paznokci w ambasadzie czy ktośbył
Mimo to nadal piekna, bo rysy twarzy jej sie nie zmienily mimo ze makujazu brak!
mucha
kielbaska = ?
Źle mnie zrozumiałeś/aś.
A ja od dobrych trzech lat chodzę do salonu Eric Stipa - w M1.
Finlandia - 292 pkt.
wystarczy poczytac to forum a bedziecie wiedziec co potrafia robic Polacy...za plaszczykiem niby to tak rozwinietej kultury kryje sie duzo obludy, wiec nie krakac mile Panie, moze sie dziewczynie powiedzie w tym zwiazku, kazdy zwiazek to ryzyko.
dokładnie!! |
|