jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 06:06 Temat postu: mailować) to by tego nie robił lub ograniczył, a z tego c |
|
|
niestety nie lubiłam moich loczków i zaczęłam codziennie prostować je prostownicą... adwokat kraków W jaki sposób powinnam o nie teraz zadbać? Co o tym myślicie??
igg 505,2 i igm 1,46.
Nie ma kobiecych kształtów.
Ja tez się przerażam jak czytam niektóre Wasze wypowiedzi.
Ale sie z was usmiałem,bez kitu Przeczytałem ze pajaki maja oczy i to az osiem,czy ktos mi moze napsac gdzie one sie znajduja?
To jest normalne, że widać jajeczko owulacyjne na USG.
Niestety to przestało wystarczać i trzy lata temu wylądowałam w szpytalu z nieludzkim, obezwładniającym, paralizującym bólem. sex anonse Potem postanowilam brac tabletki anty.Ale tylko 2 miechy poniewaz moje libido spadlo do zera i bylam baaardzo nerwowa.(wiem,ze trzeba brac na probe 3 opakowania, ale i tak ok pol roku odczuwalam konsekswencje wziecia 2 listkow tego swinstwa).
przepracowałam 4 m-ce a i tak najdłuzej ze wszystkich.... moim zdaniem jest, ale ja to pisze w kontekście wychodzenia z domu. 34*C-37*C to przelewam do irygatora. dlugo to trwa?? Jak będziecie chcieli dam namiar leczy nie tylko tarczycę ale i mięśniaki macicy itd...... seks ogłoszenia
myślałam bardziej o jakiejś zabawce, która będzie rozwijać dziecko, coś co gra, rusza się, świeci... chodziłem po lekarzach ale oni byli tak samo drętwi w leczeniu jak moje palce!!!!!! a tu tylko 0,8 kg na minusie. ej no i jesli sie skusisz to napisz jak było... Polecam Darka z Nefretete Nad Sudołem - jest super i chodze do niego juz od 5 lat wiec wiem co mowie także w Bydgoszczy???? Dostalem antybiotyk dalacin c, oslone na jelita, tabletki na obrzek pooperacyjny i ketoprofen.
i zależy z czego jest ta firanka i czy powiesiłaś mokrą.
ja nic z nimi nie robię nadzwqyczajnego, bo nie muszę.
jak myślicie..;P a z pielegnacja.?
Coz przyznam, ze musialam sie tu nieco doksztalcic ale warto bylo.
173cm 80kg i kupa zamiast brzucha po ciazy...
wiesz....
zaczelam od 148 kg teraz mam 127 ważone wczoraj nie jest to jakies super osiagniecie biorac pod uwage cyferki, ale jednak spadek widac....
Plus jeszcze jedna zasada, ale nieobowiązkowo, zobaczymy jak wyjdzie - jem tylko przez 8 godzin (od 10.30 do 18.30).
witam rowniez jestem zainteresowana tematem komisu bylabym wdzieczna jesli ktos przeslalby mi informacje jak prowadzic, rozliczac sie, druki itd z gory dziekuje |
|