jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 06:57 Temat postu: one tak jak tluszcz sa niezbedne dla zdrowia, oczywiscie w r |
|
|
Moze sie nie przyjał czy cos takiego....musisz jakas masc sobie kupic Ale ile ty masz juz tego kolczyka??? adwokat kraków ale w sumie czułam sie dobrze prócz tego bólu głowy. Czu po tym ta grudka będzie o wiele większa albo coś się zacznie dziać...?
Witajcie....
Tak więc mam nadzieję, że od jutra mój organizm przestanie sobie robić głupie żarty i zacznie ze mną współpracować Pozdrawiam wszystkie ćwiczące!
Czytając wypowiedzi ludzi w stosunku do imienia „Nikola to wraz z żoną zaczynamy się śmiać...
Nie wezmę już tego świństwa bo muszę normalnie funkcjonować.
przechodzi jak reka odjal, bez klamr, bez zabiegow...
inne religie, inne życie
up up
wiem ze zle robilam bo krzywdzilam jego rodzine ,dziecko.Chcial do mnie przyjechac ale ale zabronilam mu bo rodzice nie chca nawet slyszec o Turku!pozniej chcial przyjechac po mnie i wyjechac na tydzien do Turcji(troche sie tego przestraszylam)choc wiem ze on tam nie wroci na stale.Dalej do mnie pisze, nie jest mi obojetny ale wiem ze jesli bede chciala byc z nim to caly swiat sie ode mnie odroci....... seks ofertyv Ale odkąd zaczełam czytać wypowiedzi na tym formum innych osób to juz do tego tak nie podchodze i w sumie jestem zdecydowana.
help , w instrukcji jest tak opisane ze nie można sie połapac myla11, co się dzieje? Tamta kobieta wygląda w nim jak swoja własna karykatura. jak super, to radze odwiedzić Denique w Arkadii I co z tego, że byłas 50 dni? [url=http://sex-anonse.jatylkoojednym.pl]sex anonse
u mnie cisza, wkurzająca cisza. w nocy też budzę sie z zimnymi i zdrętwiałymi palcami po których chodzą mrówki, ale to też jakoś nie było powodem do narzekań bo i tak potrzebuję mało snu. Euthyrox tak masz racje jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziała ....a kiedys zw zyciu moze byc zalowała ze nie zobaczyłas jakby było a tak jak nie wyjdzie to powiesz trudno a kto wie moze znajdziesz tam miłosc swojego zycia zakaldajac ze takiej nie masz i zostaniesz na stałe Cytologie tez pobral- wyniki za 2 tyg. Ja tez pije ta herbatke od dwoch tygodni. Pozdrawiam
WITAM PONOWNIE WŁASNIE WCZORAJ BYŁAM U SPECJALISTY MAM ZROBIĆ SOBIE SCYNTOGRAFIE TARCZYCY PO BADANIU OKAŻE SIĘ CZY MOGĘ BRAĆ JOD RADIOAKTYWNY MOŻE OBEJDZIE SIE BEZ OPERACJI ZOBACZYMY ZAWSZE TO LEPSZE NIZĆ CIĘCIE I PRZYNAJMNIEJ NIE BĘDĘ SIE BAŁA O STRUNY GLOSOWE
a jesli jeszcze moglabys mi napisac, bo tak wlasciwe nie mam za bardzo koncepcji na swoje wlosy, po prostu chce cos z nimi zrobic tak aby mi pasowalo i tak aby jakos fajnie sie ukladaly bez wiekszego wysilku.
a tak naprawde to bałem sie baaardzo przez te forum...
Hej dziewczyny.
Zapytaj sie na forum uroda nawww.gazeta.pl
polecam sander z salonu sander jak cos to moge podac numer do niej.Atrakcyjne cenya wlosy mam super
Jestem juz zalamana, a do domu to nie pojade dopoki nie schudne, bo w porownaniu z Polkami to ja juz chyba jestem otyla do 3 potegi.
właśnie tego się obawiam a na dodatek trzeba wyjechać na miesiąc na zamknięte szkolenie..........
Nigdy wcześniej nie farbowałam włosów farbą ani szamponetką, to był mój pierwszy raz
jak dla mnie to powina być przeprowadzona dekoloryzacja oczywiscie po niej włosy nie wracaja do natury poniewaz to działa podobnie do rozjaśniacza,wiec rozjaśni je a potem dobrać kolor z palety natury w zblizonym do swojego naturalnego no i zostawić niech odrastaja ja mam ten sam problem z tym że ja miałam włosy platynowy blond wiec sa zniszczone i kolor sie wymywa ale jest bardzo podobny i w zasadzie odrosty wogole sie nie rożnia. |
|