jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 09:44 Temat postu: w wtorek mialam usunieta 6 i lekarz nie dal mi zadnych antyb |
|
|
Po skzoleniu w Lorealu razem z kumplem ruszylismy wlasny salon - i to był strzał w dziesiątkę! ogloszenia towarzyskie niezdolność psychiczna do podjęcia obowiązków małzeńskich (cos jak niezgodność charakterów przy rozwodzie cywilnym, czyli powód - wytrych).
Mialam juz wyznaczony termin i naszczescie torbiele zikneły, a CA mam w normie.
Oliwia ale zapalenie nie ma nic wspólnego z chodzeniem przy jednej kuli.
jeśli macie problemy z takimi bliznami to zapraszam na forum BLIZNY PO OPARZENIU zobaczycie wtedyy co znaczy sie przejmować bliznami.
mnie sie nawet ze znajomymi nie chce rozmawiac na gg ;
Poszłam i natrafiłam na kilku po kolei, którzy odsyłali mnie do domu i kazali czekać.
wargi nie są spuchnięte, mały siniak też powoli znika, niestety nie dostrzegam efektu Wstrzyknięty miałam 1 ml preparatu, w większości w górną wargę, gdyż dolną zawsze miałam znacznie większą.
Poważnie!!
smak porównałabym do kredy, konsystencję do mleczka na zgagę, tyle że nie miętowy.
ciągle sie tzrymam i to lepiej niż kiedykolwiek.
Julita38 sex anonse mialam zaczac w poniedzialek ale chyba zaczne jednak jutro.
Ja chodzę do Salonu Karen na osiedlu 1000-lecia i jestem bardzo zadowolona zawsze. Ale on kochał się w takiej najładniejszej lasce w szkole. Pewnego dnia powiedzałam sobie: A w dodatku taki biustonosz biust porządnie trzyma i nic się nie trzęsie, możesz spokojnie grać na czym chcesz Nie dajcie sie nabrać to oszustka!!!! sex anonse
--> Regine, dziekuje troche za dlugo siedzialem wieczorem i musialem dospac. co do zdania Prałata, że proces człowieka zmienia i już nigdy on nie jest taki sam jak przed procesem - ale mimo tego nie jestem zadowolona, byłam u fryzjera, obcięła je ładnie, ale nie są takie jakbym chciała Ty jesteś zbyt rozedrgana, trudno Ci panować nad własnymi uczuciami. Jak juz tu kiedys pisalam, obiecywali zatrudnienie a jak sie okazalo N I K T z naszej grupy nie pracuje w zawodzie. Cytologie tez pobral- wyniki za 2 tyg. Jak masz ochote to mozemy na gg tylko powiedz kiedy jestes dostepna
co do robienia lewatywy w celu stracenia kilka kilogramow
Jesteście dla mnie dużym wsparciem.
Chmury:
Wspolczuje, Ja dzis przezylam podobna traume.
wiec wiesz strach był ogormny,..
I poza tym Sachsen jest chyba jednym z tanszych Landow do utrzymania sie ale co za tym idzie to ciezko tu o prace.
Ja przez cale zamieszanie z szukaniem pracy jakos do tego nie doszlam.
na ziemi ?
A zobacz - jeśli Twoje dziennie zapotrzebowanie wynosi np.
To chyba jakaś postępująca choroba. |
|