jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 12:44 Temat postu: Madziolek myślę, że ten też będzie niezbyt dobry. |
|
|
we wrzesniu kładę się znów do szpitala na scyntygrafię całego ciała, żeby zobaczyć co sie dzieje i czy wszystko jest ok. sex anonse Mozna gotowane jak najbardziej,ja czytalam dzisiaj ze przy tradziku np nie powinno sie robic monodiety ryzowej/makaronowej a wlasnie jesc same warzywa gotowane/surowe bo maja mnostwo wartosci odzywczych a czy ziemniaczki tez ? Taylor Siwft.
Teatralny makijaż nigdy nie jest dobry.
Yaiya , dziękuję , dodajesz mi otuchy , zbieram siły.
Def leppard - Switch 625 - solówka miodzio!!!
mieszkam dwa osiedla dalej to mam blisko powiem ze wpozo fryz mam kolo doradził żeby nie scinac na krótko skoro mam już dłuższe i dobrze bo laskom się podoba Hehe trochę gumy se wezne i fryz gotowy 30 zeta dałem ale co tam look ważniejszy,trza się lansować we środę braciak idzie bo się hajta a jak on nie pęka to można iść pozdro ŻORY KING !
2.
moje włosy o dziwo są najlepsze następnego dnia po umyciu - śpię normalnie ( bez żadnego upinania ) a jak wstanę układam wilgotnymi rękami i są ładniejsze niż zaraz po umyciu.
musialam odstawic
Facet był naprawdę delikatny i uprzejmy, zbadał mnie przez odbyt, odpowiadał na pytania.
nUrszula- Wojtek ma już 12 zębów (wszystkie jedynki, dwójki, czwórki), teraz rosną trzy trójki. sex anonse We wszystkich przypadkach mamy już dosyć naszej bezsenności co dodatkowo powoduje u nas poddenerwowanie i rozdrażnienie co tylko pogłębia naszą bezsenności.
Jestem dobrej myśli za dwa trzy dni powinnam mieć okres zobaczymy czy wystąpi oby nie. Ja tez nienawidze pajakow... ja z braku towarzystwa przeszłam na forum (i dietę) dukana. A ja zrobiłam dwa dni wstępne na jarzynkach, dziś pierwszy dzień głodówki i już nie mogę wytrzymać!!! ...Chciałabym żeby ten topic pomógł choć jednej z nas całkowicie się z tego wyrwać adwokat kraków
Uczciwie zarabiac pieniadze? Jak byłam dwunastoletnią smarkulą to proboszcz z parafii babci opowiedział mi historię swojego kolegi po fachu. Kiedyś bym sie wkurzyła że takmówisz ale teraz jestem dumna z moich piersiątek Tylko, że połowa z tych biustów jest powiększana... Pomysl z piwem bardzo mi sie podoba, zwlaszcza ze w Pinerolo jakos nie znalazlam jeszcze towarzystwa na tego typu \'wyjscia\' ;P Pozdrawiam wszytkich i trzymam kciuki za pozostalych Ja siedzialam ze slownikiem i komputerem codziennie.
Lubie ciasta, torty wszamać, są pyszne.
Witam wszystkich!Jestem w 31 tyg.
JA tego nie mogę ocenić bo dopiero mam wyznaczony termin założenia aparatu.
Do Sandra_1970:
Lenkaaaaa nienormalna jestes.Pajaki to maszkaerony paskudne,trzeba je zabijac i ograniczac w ten sposob ich ilosc wokol nas.Teraz jak nigdy jest tak duzo pajakow,ze nie moge spokojnie kolo domu chodzic,bo drzewa cale zapajeczone,i to takimi duzymi,bleeeeee....... |
|