jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 21:39 Temat postu: JA NIE POLECAM. |
|
|
jak tam u gina?masz jakies wiesci? portal społecznościowy ostatnio ja też braÅ‚am gynalgin, ale na zapalenie przydatków po zabiegu abrazji, nie miaÅ‚am z nim żadnych problemów Ostatnio piÅ‚am ze znamion kukurydzy- podobno na odchudzanie, nawet byÅ‚a znoÅ›na.Ale efektów nie.
brązowy ryż, niesłodzone soki i jarzyny.
Czesc dziewczyny,
a przynajmniej mam nadzieje bo tez mam podobny problem
dosyć że drętwieją mi całe dłonie to jeszcze coraz częściej ból promieniuje do ramion.
pozatym waga bedzie stała nawet przy 1o00kcal to normlana sprawa po głodówkowych dietach etc.
Jestem teraz u mamy i leczÄ™ rany.
Waga mi spadla do 79,2 na dzien dzisiejszy, czyli rowne 5 kilo Glodowke chce utrzymac 21 dni, wiec jeszcze roche przedemna.
czy zabieg ten wykonuje siÄ™ też na wewnÄ™trznej stronie zÄ™bów? adwokat kraków witam!
Taki zabieg wymaga niezwykłej precyzji, po udanym zabiegu w miejscu usuniętej tkanki pojawia się nowy naskórek, skóra odzyskuje jędrność oraz świeżość... Powiedz mi czy ten orbitrek który kupiłaś na allegro: 40 blach ciasta to przegięcie, tego ciasta nikt nie zje, a obdarowana nim rodzina połowę będzie musiała wyrzucić. ja biore po sniadaniu ale zauwazyłam ze czym pozniej wezme tym dłuzej trzyma jak wezme o 11 to o kolacji nie ma mowy a jak wziełam 8-9 to kolacje hapnełam ale ja i tak mało jem filmową adaptację Regulaminu... na DVD - nosi tytuł Wbrew regułom. sex anonse
Zatem - dietetyka + psychologia + walka o siebie = zwycięstwo What the fu** sobie pomyślałam?!?!?! , nie potafie Bardzo go kocham i tęsknieeeee. ps. Pozdrowionka! nie wygrasz z nimi w sądzie Byłam też w prywatnej klinice dr Sankowskiego, ale też mi powiedzieli że wątpią aby można było coś zrobić, mogą spróbować laserem ale może nie być poprawy a wręcz pogorszenie wyglądu.
Witam.
a wiec tak:
a moj lekaz przepisal mi dzis Rovamycin...
I jeszcze dwa cytaciki do kolekcji jojo
Wcześniej nie przeszkadzała mi ona tak bardzo, lecz teraz mam cudownego chłopaka który nic nie wie o moim problemie.
dziewczynki lekarka przepisala mi ten lek bo mam jaakies niegrozne bakerie ale kazala mi go brac 2 razy dziennie przez 5 dni..a na ulotce jest troszke inaczej.chyba raczej moge zaufac mojej ginekolog ale mam pytanko czy ktoras z was tez dostala ten lek do zastosowania w takim trybie jak moj??
Czy w takim razie glodowka powinna byc jakas inna? |
|