jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 03:27 Temat postu: wlosy farbowałam tzw szamponetka [garnier color&shine o |
|
|
co sadzicie? portal społecznościowy Druga...
powodzenia!!!
Aktualnie dwa razy w tygodniu mam lekcje 1:1 z nauczycielem Włochem.
Myślę że mając takie początki zyskasz znacznie więcej jako profesjonalny fryzjer którego później będą cenic pracodawcy niż jak wybieżesz najbardziej prestiżowy kurs-który oczywiście nigdy nie przygotuje cię tak jak to o czym napisalam wyżej!
czy jak?
ciesze sie nawet ze mu sie wczepil wie czemu sie boje teraz.
5 , 6 m-ca i to wybiórczo.
hej ewcia, dobrze ze jesteś. seks oferty te jej hity!
Inni mowia byrobic swiece. Ja mam dietę, ćwiczę więc nie uważam, że to jest sposób na odchudzanie bo nie jest, ale na poprawdę samopoczucia i funkcjonowania układu pokarmowego, co sprawi, że będzie łatwiej się chudło dzięki diecie i ćwiczeniom.O to mi chodzi Ćwicze codziennie ale raz mi sie zdarzyło ze jeden dzien opusciłam, po takim jednym dniu odpoczynku na drugoi dzien ćwiczyło mi sie super.Czekam na odpowiedzi Mąż przez tydzień -7kg,w drugim tygodniu wolniej mu spada,zocaczymy jaki wynik będzie po 2 tyg w sumie. Witam serdecznie anonse erotyczne
aha facet moze nas tym zarazić? Głodówkowicze wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!!!!!! Ja odwiedziłam dzisiaj fryzjera, ktory znajduje sie w Katowicach na ulicy Strzeleckiej 17 - Salon Rulczyńscy ktoś tu juz kiedyś o nich wspominał. Nie jestem jakaś straszna, bo nawet ksiądz mnie skomplementował, że dla kobiety uroda jest ważna . - pójść do lekarza rodzinnego, on da skierowanie do chirurga to ma ruch eliptyczny, zeby nie obciążać stawów!!! a gdzie nie pojde to wszyscy sie patrza na mnie i pokazuja palcami mam juz tego dosc...
Kasiu>> dzis doznwilem do 2 klinik i najbardziej czeg nielubie to tych starych pielegniarek ktore sama rozmowa ci zniechecaja do wszytskiego ;/ to tak w 1szej powiediznao mi zebym wyslal zdjecia sowjich blizn no chyba i lekarz je objerzy i steridzi co tzreba zastosowac w a 2giej stere babsko nawet niemiało pojecia co to jest i ze u nich takie cos sie przerowadza ehh i wez takich trzymaj w klinice;/ mam w piatek dozwnic i rozmwiac z chirurgami i tak zorbie.
Mam mase energii nie chodze nieprzytomna i poprawil mi sie wzrok.
tylko profesjonalny zadziała tak, jak chcemy, po drugie:
Wspomaganie krążenia krwi w skórze to klucz do sukcesu przy oczyszczaniu organizmu, a przy okazji sposób na walkę z pomarańczową skórką.szczotkuj skórę Rób to codziennie rano, przed wejściem pod prysznic.
Byłam tak zdenerwowana, że nawet za bardzo nie pamiętam nic!!!
jak spaceruje z psem
Kiedy mam urodzić pierwsze dziecko,gdy będę na emeryturze???
Zawsze możesz powiedzieć że jest źle z Tobą i zostaniesz jeszcze dobę.
- oczywiście do tego wiedza dietetyczna i psychologiczna - 15 lat mi zajęła walka :-X ale się udało - no, powiedzmy, bo na punkcie własnej sylwetki to mam małego bzika, ale chyba wiecie doskonale, że sylwetka, figura i tak nie jest najważniejsza, prawda? |
|