jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 04:06 Temat postu: no to mnie zaskoczyłas handlowcu bo to co opisalas to rzecz |
|
|
http://forum.gazeta.pl/forum/71 ,1.html?f=46412 adwokat kraków pozdro.
Na cuda bym nie liczył.
Anett
ten komentarz był śmieszny zwyczajnie.
nic nie dodawaj,
dwa litrty zupy dziennie?!
witam - nie istnieje cos takiego jak spalanie tluszczu miejscowo - spala sie go na calym ciele - oczywiscie sa czesci ciala, gdzie to spalanie bedzie wczesniej widac niz w innych uporczywych czesciach ciala..
Od tamtej pory nie ma z tym problemu
Produkt pod nazwą „Meizitang kapsułki” wg informacji umieszczonej na etykiecie zawiera m.
chce powrócić do mojego blondu ale włosy mam już tak zniszczone, że sie boje pomyśleć jak będą wyglądały po kolejnym farbowaniu?pomocy bo jestem załamana tym jak wyglądam.z GÓRY DZIĘKUJE!!!
wypowiedzi. sex anonse Scoiattollo zazdroszcze Ci tego sniegu w Veronia nie spadl ani jeden platek,w tamtym roku na Sylwestra spadl snieg-moglam ulepic kulke radoche mialam jak male dziecko.
Gdybym nie rozpoczeła kolejnych studiów , rozpoczełabym prace w tym zawodzie . chochelką do zupy, oczywiście wszyscy mówili - przestań zwykły wypasiony polski pająk, a na drugi dzień przyszedł sąsiad z informacją że dwie tarantule mu uciekły...i czy ona przypadkiem nie widziała Pozdrawiam , nie mam co się tłumaczyć - byłam na imprezie i uległam sernikowi na zimno , a potem to już poszło . szybciej machac nogami nie potrafie a obawiam sie cwiczen na wiekszym obciazeniu,zeby sobie miesni nie wyrobic poteznych!!! anonse erotyczne
Pozdrawiam co do wynikow, to ja mam od razu zadzwonic do mojego lekarza, wiec warto je skonsultowac mysle mam jeszcze okolo dwa tygodnie aby oswoic sie z mysla o tym zabiegu. dodam ze mam bardzo mala plytke paznokciowa czy wogle da sie cos w zwizku z tym zrobic Chodzi o to czy po każdym jednorazowym skłonie wraz z głową i rękami kładziemy na podłodze też nogi? ). wiec podeszlam i chcialam je podniesc.
Czarne, babka w sklepie mówiła,że są całe ze skóry.
Jestem w szoku.
Masz rację...
Mysle, ze trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze, a los usmiechnie sie do nas
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych
I tez bezposrednio przez neta, bez zadnych kurna agencji.
Ktos pytal o ssanie oleju na glodowce, moze do 3 dnia to dobry pomysl, ja bym sie bala, ze to bedzie znak dla zoladka ze musimy trawic, czyli produkowanie nadmiaru sliny, duzy apetyt, a w zwiazku z tym produkcja sokow zoladkowych.
Kiedy mam urodzić pierwsze dziecko,gdy będę na emeryturze??? |
|