jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 14:08 Temat postu: ..o to jest pytanie!? |
|
|
best bra ja mam 76 pod biustem, jak się uprzeć i ścisnąc mocniej to 73, w biuście 86-88 w zalezności od fazy cyklu, noszę pokutujące 75b i w sumie zależy jak leży- od modelu. sex anonse A zchodziła mi jak po opaleniu.
u mnie seks trwa conajmniej godzine (zanim on dojdzie ) i to tez nie jest najprzyjemnijesze
Co do zasłoniętych twarzy Turczynek w długich ciemnych szatach ( nie znam prawdziwej nazwy) i specyficznych ubrań Turków( nakrycia głowy i białe specyficzne stroje), można to zobaczyć nagminnie ale w azjatyckiej częsci Turcji, czasami również w Istambule.
Jej 'brak zaangazowania' jak to nazywasz, mnie nawet odpowiadal bo skoro wiem czego chce i jasno to wyrazam, nie potrzebuje zadnego namawiania czy opowiadania historii jak to super by mi bylo w czerni:0(co juz kiedys sie mi zdarzylo, a jestem blondynka) Dodam ze jest to jedyna osoba ktora radzi sobie z moimi kreconymi wloskami
Wróciłam do pracy wiec będzie łatwiej bo będe zajęta Sama jestem pełna podziwu ze ten tydzień tak sie dobrze trzymałam.
Zdecydowanie jest za mało tych prywatnych klinik.
wiecie ja już zgłupiałam, czytam artykuły na necie i pisze że brzuch powiększa sie dopiero w 8-12 tc?!?!?!
Drodzy moi !...moim zdaniem wszystko zależy od kontekstu...
Ja rozumiem w małym miasteczku gdzie wszyscy się znają i jest jedna apteka i zaraz by była A Kowalska to nie ma co robić.
i nadszedl czas na mnie.
ja właśnie tak zrobiłam...
fajne...choc drogie i jakosc pewnie do d**y... adwokat kraków One, jak karzde zwierzęta wyczują jak człowiek się ich boi i same się boją.
goszki smak tej roboty Zalepiam wszystko jakąś specjalną maścią i wtedy jest dobrze, ale bez maści chyba bym nie dała rady. Jak pisze ciagle nie moge sie zdecydowac i jak ta zaba piekana i ale mysle,ze jestem usprawiedliwona,bo biegam prawie codziennie/bez przewry 50 min juz ponad 2 miesiac/,i robie brzuszki z 8abs,jakos lepiej mi podchodza.w zwiazku z tym mój brzusio tez jest płasciutki,lekko umiesniony,zeszczuplały i lekko umiesniły mi sie nogi.drugi raz przekonałam sie,ze najszybciej i najłatwiej zgubic zbedne kilogramy własnie przez joggin,dziala na całe cialo/brzuch,nogi,posladki/.polecam!ach,a jaka kondycje mozna sobie wyrobic! Ostatnio zacząłem brać ziołowe leki jak Kalms, Valerin sen, Persen Forte no i magnez. adwokat kraków
Do p. ja się nie staram o dzidzie, mam problem z jajowodem, jeden jest mocno poszerzony i boli, nikt nie wie ani dlaczego tak jest, ani co z tym zrobić, ale każdy straszy że może to prowadzić do jego niedrożności i zaprzestania pracy powiedz o tymi ginekologowi, moze niech ci przepisze jesce co innego na zapalenie a jak juz nie pomoze to wtedy zmiana tabl anty Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam cieplutko jakiś pomysł.? Ja tam właśnie wolę orbitreka, bo na rowerku (taśmowym) to ledwo 10 minutek wytrzymuję Wkleilam tylko artykul ze strony samo zdrowie gdzie pisza o pielegnacji ciala na glodowce ,moze ktos bedzie z jakiejs rady chcial skorzystac.
To ile bierze od studentek Sozański?
jak on to zrobił.w gazecie jest tyolko mały fragment i zdjęcia.
ale nigdy nie zan sie dnia , miejsca i godziny .
Milego wieczoru :*
dziewczyny, ile kosztuje gynalgin?
Renia dodreptała do szybu windy i ryk w otwarte drzwi:
Polecam wszystkim. |
|