jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 20:35 Temat postu: A zauważcie, że niektóre babki tam wcale nie sÄ… brzydkie |
|
|
zobaczysz , że inaczej spojrzysz na wszystko, nabierzesz pewności siebie ogloszenia towarzyskie przynajmniej na wizażu
http://www.allbusiness.com/3470945-1.html?que ry=%2F%2F%2D%2D%3E%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E%3C%73%63 %72%69%70%74%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2F%2F%62%
Uciekaj, jeżeli potrafisz, bo czeka Cię dużo bólu psychicznego.
zielona30 -- no to idziemy Å‚eb w Å‚eb
Prosze o pomoc!!!!
i co Ci zaleciła tribiotic i wode utlenioną ?
Dzis cwiczylam szostke juz 30 dzien, czyli..zostalo mi tylko 12 Chce was zmotywowac Ja na pewno juz tego nie przerwe bo zaszlam juz za daleko, nie oplaca sie, szczegolnie, ze pierwszy raz to robie.
wczoraj wracajÄ…c z pracy odwiedziÅ‚am koleżankÄ™ która niedaleko mojego domu prowadzi maÅ‚y osiedlowy sklepik, weszÅ‚am, a ona: seks ogłoszenia Twój problem pochodzi raczej od krÄ™gosÅ‚upa, wiÄ™c na Twoim miejscu udaÅ‚bym siÄ™ do ortopedy w pierwszej kolejnoÅ›ci.
zupkę gotuję z 1 główka kapusty pekińskiej, 6 cebul, 2 zielonych papryk, 1,5 słoiczka przecieru pomidorowego, koperek, pieprz i sos sojowy. ale sie rozpisałam ale rozumiem cie jokoko ze z tesciowa ciezko zyc i z tad twoja chec wyrwania sie z\ macek potwora \ ale pamietaj tesciwa to nie rodzina i jak trzeba je pielegnowac?:* -raz na miesiac domowa maseczka: Koniec z tym marazmem...trzeba brać się do roboty i zrucać kiloski. anonse erotyczne
i zmiana jedzenia .. komu jeszcze zle?? Ej ja dzisiaj troche poczytałam sobie opowiadań erotycznych i poszłam się załatwić i zobaczyłam plamy krwi, ale okres miałam zaledwie 2 tygodnie temu. Pozdrawiam Witaj Kukuryku nareszcie się odezwałaś myślałem że już nie pracujesz.W tej firmie nic się nie da zrobić normalnie,od 5 lat próbujemy poukładać trasy żeby nam było lepiej jeździć ale ciągle ktoś miesza i trzeba jechać z 1 punktem 40-50 km bo komuś się pomyliło i trzeba dowieźć towar.A że kierowca jedzie jak głupi to nic bo my jesteśmy najniżej i ktoś tą czarną robote musi odwalić.Pozdrowienia dla wszystich kierowców Trade ... Poczułam tak przenikliwie kłujący ucisk w okolicy karku i sztywność jego, że aż z bólu pot mi się po tyłku polał...
Dzis zrobilam dzien 10-ty.
nie sztuka machnąć komus ladny kolor na zdrowych wlosach...SZTUKĄ JEST NAPRAWIC KOMUS WLOSY...
Pozdrowionka dla wszystkim borykajacych sie z tarczyca
Dziś ugotowałam gar zupy ,zaczęłam od kolacji
ja obecnie jestem 3 dzien po zabiegu. |
|