jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 23:04 Temat postu: AÅ» Å»AL PATRZEĆ... |
|
|
Post - czyli przerwa w odżywianiu - uruchamia poprzez zdolność organizmu do samoleczenia szereg reakcji zmierzających do eliminacji złogów, regeneracji i przywrócenia homeostazy, czyli zdrowia. ogloszenia towarzyskie Miałam granatowoczarne włosy po farbowaniu ich przez niecały rok średnim brązem na przemian z garniera i z palety..
ja nie ukonczylam zadnych studiów a mam tyle lat co ty i zalamuje mnie to czasem, ze inni sa juz po, a ja dopiero bede zaczynac.
czesc dziewczeta!
Nie mam nic przeciwko malutkim pajaczkom z chudziutkim odwłokiem, ale jak przesuwam pudła spod sciany...i mam wrażenie, ze cos mi sie spod nich wyturlało, a potem sie okazuje, że był to GIGANTYCZNY POTWóR!!!!!!!!!!!!
Poza tym robią się mięśnie, nie są widoczne, ale one też wpływają na przyrost wagi.
Teraz odchudzałam się i biust troszkę zmalał, ale czy to u każdego działa , chyba nie.
itp!!!
Zbadano 22 rodzaje trucizn produkowanych w jelicie grubym, które nie usuwane prawidłowo, przenikają do krwiobiegu.
My tez wynajmujemy...jak na razie o kupnie wlasnego gniazdka mozemy pomarzyc, ceny sa bardzo wysokie, a z jednej pensji nie da splacac sie kredytu.
a Wy tez sie gdzies leczycie?
Witam wszystkie Mamusie i przyszle Mamusie...7.03.08 mialam ostatnia @,a nastepna miala byc 3.04.08,ale ja nie wiem dlaczego ``czulam``,ze jestem w ciazy...31.03.08 zrobilam test,ktory pokazal wynik pozytywny Dla wiekszej pewnosci zrobilam drugi i tez wyszedl pozytywny.Potem jeszcze robilam testy co pare dni i w sumie zrobilam ich...10!Wszystkie sa pozytywne Mam podobne objawy tzn.bola mnie piersi i delikatnie podbrzusze :/ I wlasnie tego sie obawiam...Wedlug obliczen to jest koniec 5 tygodnia ciazy.W poniedzialek czyli za 3 dni mam pierwsza wizyte u Pani ginekolog.Tak strasznie sie boje czy wszystko jest ok Zwariowac mozna...Pisze tu,bo widze,ze nie tylko ja sie denerwuje.Czy mozna sobie jakos pomoc???Zanim pojde do lekarza...Pozdrawiam serdecznie:* sex anonse Jestem juz tym załamana.Rano ciągle jestem zmęczona i nie jestem w stanie skupić się na pracy.Byłam oczywiście na badaniach, jednak nic nie wykazały.Pije witamnię B6, magnez i potas, ale to nie pomaga.Skoro to nie zespół ciesni nadgarstka, ani nie problemy z kręgosłupem szyjnym....Więc co to może być???
Nie wiem co ma robic bo to staje sie bardzo uciazliwe. mi trudno jest dogodzic naprawde ale tu jestem mega zadowolona Powiem Ci że mnie też Cicha inspiruje, ale sama na malowanie siÄ™ nie porwÄ™. Rozmowa z psychologiem nie jest stresujaca i nie ma sie czego bac. POZDRAWIAM adwokat kraków
Ależ ja Ci Ja30 zazdroszcze juz tego pierwszego dnia (nie wspominajac o Grubej) i trzymam za Was dalej kciuki Kasia obiecała, że zatańczy z każdym, kto zgłosi się na kurs Dwa , trzy tygodnie poza domem i stresami z połówka u boku ... badz prosze napisac wykonawce i tytuł piosenki odżywkę, która pasuje do moich włosów i fajne mleczko do demakijażu. Nie patrzcie na cenę, a na efekt. Niestety,ale odpadłam.Czułam sie jakbym zaczeła głodówka z marszu...pomimo,że przeprowadziłam 4 dni przyg,niedokładnego,ale kalorie zmniejszałam.
Trzymalam w sobie ok 5 minut po wlaniu wszystkiego.
Nazywa się to camouflage, sa różne odcienie.
00 jakies owoce lub warzywa
Chciałam się zapytać, czy same robicie sobie makijaż ślubny, czy idziecie do kosmetyczki?
a poza tym, to maz caly czas na mnie krzyczal, zebym byla cicho, bo on nie moze spac (rodzilam cala noc).
Witam wszystkich i licze ze ktos mi odpisze!
Prosze napiszcie mi, czy taka operacja ma sens, czy blizna będzie mniej widoczna, czy istnieje duze ryzyko, ze po będzie jeszcze gorzej niż przed.
A co reszta porabiała ????????????
Robie to dlatego, ze mam asymetrię kończyn (nierówne ręce i nogi).
zawsze byłam pod jego urokiem . |
|