jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 16:58 Temat postu: Apropo wypowiedzi koleżanki wczeÅ›niej: |
|
|
Witam, anonse erotyczne http://allegro.pl/item154039793_wlewnik_gumow y_irygacja_lewatywa_2_litry.html On nie chce się leczyć.
minął tydzień odkąd ją piję....schudłam 1.5 kg ale mam wrażenie że to jedynie zaleta nie jedzenia słodyczy i ograniczenia tłustych rzeczy...więc..i tak pewnie niedługo powróce do 62 kg ..mam słabą wolę;/;/;/ jestem zła na samą siebie..
a ja mam juz aparat 3 miesiące i chodze na rehabilitacje i od przedwczoraj po ćwiczeniach bolą mnie miejsca przy drutach czy to możliwe?
I oto widac jak w bardzo prosty sposób gosciu sie odsłonił...Operacja tarczycy,guz uwarunkowany genami...nie stosowanie srodków antykoncepcyjnych...no po co...soda wystarczy....na wszystko....
To jest Twój krzyć i masz go nieść przez całe życie
a do berendowicz&kublin kazdy moze isc jako modelka czy nie ?
Na wybory miss sie nie wybieram.
A na dodatek w regionie Emilia Romagna jest duzo wilgoci, wiez z ludzi sie az leje..
Mam nadzieje ze sie wchłonie czy tam zniknie nie chce tego.
LEPSZA JEST ERISKA!!! adwokat kraków ale i tak jakos inaczej sie czuje.
kto ci robił ? Fanteczka-> a to sama skorke cytryny czy normalnie plasterek z miąższem??i co klasc to na mieso i ile trzymac??? nawet kupujac najtansze zarcie w lidlu czy w tesco. myslalem ze czeka mnie jakies mrozenie lub inne zabiegi. .... anonse erotyczne
łyżka pikantnego ketchupu Nie, no są!! Coś gdzieś kiedyś czytałam że jak facet nie może to może się zgłosić do kogoś tam o jakieś pozwolenie;/ Tylko nie wiem do kogo dokładnie bo już nie pamiętam. Na trzeci dzien wodnej rehabilitacji, zaczełam sama chodzić w wodzie, woda odciąza nas i daje nam wsparcie, w moim przypadku to był cud, bo ja dopiero od miesiąca poruszam sie o jednej kuli stawiając cięzar ciała na chorej nodze i to raczej w 90%, dotychszas tylko na kulach w krótkim dystansie albo na wózku inwalidzkim. POMOCY!!!! Kolejny dzień dietki uważam za zakończony Teraz to już chyba obejrzę sobie jakiś filmik na kompie i pcia Czy wiadomo Wam coś o ginekologu kobiecie przyjmującej na NFZ?
Ciepła kąpiel zrelaksuje cię, rozluźni mięśnie i pomoże ci się rozgrzać (to ważne, bo podczas głodówki możesz marznąć!).
Nipponio, Sforo:
Mama nadzieje, ze zmniejsza sie chociaz troche, bo sa jeszcze bardzo twarde.
Co do studiowania medycyny w Niemczech - zdecydowałam się na to z powodów o których pisała congra.
Jak po weekendzie?
na pewno aktorki popularnych seriali: |
|