jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 23:56 Temat postu: Nie chodzcie do szpitala na operacje bo nic nie daja tylko |
|
|
po prostu sa goscinni. seks ogłoszenia z kim taÅ„czyÅ‚???
Do PTYSIEK69
Cc - 1700 pln
50 min.
I jeszcze miałam chyba całe morze wód płodowych.
No 1 Shout Olśnienie
Dzisiaj jest 76, więc jak waga nie stanie to do końca tygodnia dojdę do wagi sprzed.
Ostatnio urywa mi posty nie wiem czemu.
Kiedy mozna?
Najgorsze jest to że nadal nękają mnie te bó z tyłu głowy zwłaszcza wieczorami tak mniej więcej co miesiąc po 3-4 dni.
Witam was!
tu znalazłam fajne: ogloszenia towarzyskie O facetów nie pytam, bo wydaje mi się, że oni mniej się przejmują...
Przepraszam za błędy w poprzednim poście jestem dyslektyczka i widze je dopiero po ponownym przeczytaniu. Myslisz, ze cos takiego tez mozna by bylo usunac laserem? Zawsze pierwszym krokiem w leczeniu jest sprawdzenie poziomu hormonów LH, FSH, progesteronu, estradiolu. Witam, Znacznie więcej niż takich zleceń. seks oferty
bardziej boli niz przekuwanie uszu to wiadomo ;P Dietetyk robi bardzo szczegółowy wywiad, pyta o tryb życia, bada szybkość przemiany materii. DZIĘKI ZA ADRES To jest głupota powiększać sobie usta. proponuje udac sie do adwokata W innym razie, gdy możesz zrezygnować z terapii, lepiej by taki terapeuta troche empatii wykazał jednak. piszcie smialo
the drill z wokalem kobiety bo mi tak to jest to o co mi chodziło
Benusik ja tez
i dlaczego?
Pomocy, ja po prostu chce wyglądać pięknie, wszyscy zazdroszczą mi loków, ale one są strasznie cienkie, końcówki połamane, jest to rezultatem malowań, prostowań, zresztą zawsze miałam cienkie Nie wiem co robić, chciałam zmiany, ale czy aż takiej?
dziewczyny, podnosze, bo temat ciekawy... |
|