jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 01:51 Temat postu: Z góry dzięki za opinie. |
|
|
?? ogloszenia towarzyskie W ulotce jest napisane że codziennie a poza tym każda dziewczyna z tego forum też brała to co dzień....
Mamy wspólnych znajomych a raczej są to znajomi męża.
Jeśli są jaśniejsze w niektórych miejscach ( dupcia, kolana ) to czy tam kolor złapie bardziej ?
Ale żeby gdzieś wyjść to na prawdę ciężko, trzeba mieć samochód, bo wszystko jest pod Veroną, albo nad jeziorem Garda.A poza tym, to Włosi w ogóle mało wychodzą.
hej czy do paznokci akrylowych potrzebna jest lampa???????
sama nie wiem, czy martwic sie tymi dwoma dniami..
Mialas pisac codziennie adwokat kraków No i nie czarujmy się - wszystko zalezy od budowy - osoba, która nie ma wcięcia w talii nawet jak będzie miała płaski brzuch może nigdy nie osiągnąć 60 cm w pasie - więc nie uogólniajmy bo potem piszą takie w desperacji, że nie mają po co żyć
Moim zdaniem najważniejsze! mam pytanie do fanki i byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz: big-mama twierdzi że wygląda jak klucha, ale jeszcze lepsza jest nagel82 - kobieto Ty masz niedowagę. Praca bedzie polegała na sprzedazy na staganie warzyqw i owoców. please!!! seks oferty
Harry Belafonte - Jump In The Line (Shake Senora) CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! W pracy stawiam butelkę z wodą niegazowaną i jakoś ją opróżniam, ale poza pracą mi nie idzie picie. nie jest, moje zabiegi w stosunku do waszych to grosze a nudą i żmudnością przypominają szukanie igły w stogu siana. mimiiibea: doskonale komponuje sie z butelkową zielenią ,turkusem i purpurą . Proszę o pomoc!
(ile masz lat)
pozdrawiam
no dzieki dziewczyny
Babicz w Krakowie.
tofka - mi też ciągle wydawało się, że coś jest nie tak.
Jeszcze raz:
pozdrawiam
Mam smuklejsze uda, jędrniejsze pośladki i ogólnie jestem bardzo zadowolona z efektów pracy na stepperze.
Ja tez niestety nabralam ciala - 88 kg przy wzroscie 158 - masakra.
Poza tym mój mały strasznie ruchliwy jest czasami aż nieznośnie ale to nic przecież w porównaniu z tym co maluchy potrafią zafundować nam już po urodzeniu się Poczytałam troche Waszych wpisów już poporodowych... |
|