jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 01:52 Temat postu: Ja zawsze z przyjemnościa patrze na Kożuchowską. |
|
|
Na poczatek dnia 40 minut aerobiku +170 brzuszków Dzień dobry kolezanki Mam pytania czy wasz skóra na brzuchu tez robi sie obwisla???;/bo moja zaczela dlatego musze ostro pocwiczyc ogloszenia towarzyskie Magdooosia_85---> tu nie chodzi tylko o zdjęcia, na pewno nie będę dobrze wyglądała ze skwaszoną miną, bo będzie mnie drażniła...tapeta
hej Wszystkim
zjem 500kcal za dużo to w godzinkę to spalę poprzez wysiłek fizyczny, ale to się nie zdarza, co mnie bardzo cieszy, bo chyba najlepsza jest ta wiedza, że można sobie zaufać, że ma się to pod kontrolą, prawda?
a sezon zbliża się dużymi krokami i znów będzie wesoło
Z 45-50 dni mam 31 wiec poprawa jest widoczna.
MOJ FACET STARA SIE O UNIEWAZNIENIE 3,5ROKU.STRACILISMY JUZ NA WSZYSTKIE OPLATY 950ZL.PROBLEM W TYM ZE JEGO BYLA ZONA NIE STAWIA SIE NA ZADNE WEZWANIA A KSIADZ STWIERDZIL ZE TO DZIALA TYLKO TYLKO NA JEGO NIEKORZYSC I MOZE TO SPOWODOWAC UNIEWAZNIENIE CALEGO PROCESU.CZY TO NIE MOZE BYC TAK JAK W CYWILNYM?CZY JEJ ZLOSLIWOSC MA NAM ZEPSUC CALE PLANY?NIE DOSYC ZE GO ZDRADZILA,OKRADLA TO TERAZ JESZCZE SIE SMIEJE.GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC?
Trzymam kciuki za ciebie..zajrzyj na to forum..jest super
a firanki wiesza sie wilgotne zawsze, bo dzieki temu ladnie sie prostuja i ukladaja
Warto sprawdzić.
Czu to są normalne objawy niech ktoś mi powie
Podaje kolejne ciekawostki dla tych ,ktorzy chca oczyszczac organizm bez dbalosci o jelita:
Moj mail:banialuki4@o2.pl anonse erotyczne u nas polozna powiedziala ze mozna sie wyprożniac podczas porodu ile wlezie, byle przec-oni uwazaja to za normalne i nie ma sie czego swtydzic .
jak dlugo trzeba lezec z ta woda w tylku? schody do nieba led zeppelin Select nie zachwyca. I jest to tak samo groźne jak przyspieszone bicie serca które wynosi jedynie ok 4-5 uderzeń na minutę a jest przy LIDZIE obserwowanlne !! Aha.. anonse erotyczne
na stronie Studia Laser można dość szczegółowo poczytać o tym zabiegu a nawet zobaczyć zdjęcia przed-po zabiegu pacjentów tego salonu. dopiero odczuwam zmęczenie i zapadam w sen.Jestem kompletnie poprzestawiana. A ja ( niezbyt oryginalnie) mam spory problem z aplikacją. Za najbardziej bezpieczna lewatywe uwaza sie izotoniczny roztwor soli poniewaz wyplukane zostaja same jelita i nie ma wymiany plynow poprzez scianki jelit. On byl wielce zaskoczony,ze mi tego nie usunieto, bo przeciez torbiel ogromna. proszę o odpowiedź!! Uwaga !!!
zabieg był wykonywany laserem Vectus
od jutra zaczynam badania.
a czemu moje nowe paznokcie żelowe sa takie jakies matowe???moze mi to ktos wytłumaczyć,prosze...
Jaka była Twoja znajomość włoskiego i innych języków?
Julii rozumiem ze braliscie slub ze wloszech?
Więcej informacji nawww.Alternative-akademia.com
Moze byc kanapka z
Pozdrawiam cieplutko!!!
Zbadal mnie,zrobil USG i powiedzial ze jestem zdrowa.Za chwile pyta: |
|