jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 06:06 Temat postu: Czy może wiecie czy jakas połozna do domu przychodzi czy t |
|
|
Blizny prawie nie widać, poród bez komplikacji, po porodzie też bez żadnych problemów. seks oferty owszem prawda jest ze sie wiecej zarabia, ale tez wiecej sie wydaje.
WIELE HALASU O NIC .
Czy jesteście w stanie mi napisać jak długa jeszcze droga przed nami?buziaki i dzięki jeszcze raz
własnie jak pisze wpisz sie jezeli sie ze mną zgadzasz to cokolwiek napiszesz wychodzi na to, że się zgadzasz ...
Ja widziałam go dwa razy, raz na korytarzu i raz na obchodzie.
Wkleilam tylko artykul ze strony samo zdrowie gdzie pisza o pielegnacji ciala na glodowce ,moze ktos bedzie z jakiejs rady chcial skorzystac.
na ulicy jest tysiace pasztetow, obie panie tutaj omawiane sa BARDZO atrakcyjne jak juz ktos wyzej napisal, ale co do rysow twarzy to...znam wiele piekniejszych kobiet. sex anonse raz 8 cm a drugim razem 5 cm
W czwartek obudziłam się z lekką opuchlizną lewej części twarzy(bo to była lewa górna dwójka). Mysle o swoim zakladzie ale na poczatek jednak po akademi chciala bym nabrac pewnosci i praktyki pod okiem fachowca. Nie z paczki , dużo spacerujemy. ps dwa piwka na wieczor czekaja, ale zeby nie bylo zbyt duzych wyrzutow wieczorem jeszcze raz machne 50, caly tydzien je chlodzilam groszek_a adwokat kraków
Niedawno sprawdzałem czy nie poluźniły się jakieś śruby, bo wiele użytkowników tych tanich orbitreków na to narzeka, a u mnie nic!! Czyli 1 ćwiczenie powtarzay 8 razy, 2 ćwiczenie 8 razy i tak samo 3,4,5 i 6 ćwiczenie. Miesiaczke (chociaz nie wiem czy to tak mozna nazwac) dostalam wczoraj-planowo,ale byly to bardziej brazowe plamienia i dzisiaj nie ma juz po nich sladu:/ troche sie przestraszylam jeszcze nigdy czegos takiego nie mialam . Po co zaraz zabijac? J.Alba-Honor Marie. O koledze, który zapomniał żony do szpitala, musiałam opowiedzieć mężowi. Potem miałem problem z drętwieniem mięśni nóg i rąk.
Teraz prosimy o wypowiedzi (mniej wybrednych) pań !
Moze jesli pojawiaja sie Wam na razie tylko takie drobne infekcje to probujcie sobie z tym poradzic u kosmetyczki, ale gdy pojawia sie Wam juz dzikie mieso, to trzeba to wyciac, bo to samo nie zniknie...
Mozecie cos powiedziec na ten temat??
Super.
Jak samoopalacz?
nie lubie jej bardzo
Proszę o podpowiedz gdzie mogę założyć dla siebie pasek efektów odchudzania.
Mąż jej akurat był gdzieś daleko, w każdym razie dojechał akurat na 2 fazę porodu. |
|