jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Mar 25, 2014 08:25 Temat postu: najlepiej po pÅ‚ukaniu nie spÅ‚ukiwać wodÄ…, ale wtedy rÄ™c |
|
|
ulge przynosi opuszczenie dloni portal społecznościowy za tydzien mam operacje jestem strasznie spanikowana bo nigdy w zyciu nie mialam nawet znieczulenia a co dopiero narkoze . Poprawa do czasu a potem od nowa.
Mone dzieci nazywaja sie (chyba....) po polsku.
kazda kobieta ma swoje gorsze dni.
Brzuszek też robi się bardziej płaski.
Od paru dni chcę kupić orbitrek,tylko mam problem bo gdzie bym zajechała to mówią mi inaczej (np.że mechaniczny jest lepszy od magnetycznego i na odwrót).Miałam już mętlik w głowie,ale przeczytałam Wasze wypowiedzi i wiem juz na 100% że kupię mechaniczny tylko jeszcze nie wiem jaki( nie mam pojęcia jakiej wagi ma byc koło itp.) Proszę doradzcie mi!Ważę 46 kg i mam 160 cm wzrostu.Chcę stracic tkankę tłuszczową na brzuchu,udach i pośladkach.Proszę doradzcie mi jak mam ćwiczyć i na jakim obciążeniu.
co k***a do cholery stalo sie z moja c*pka?
tak jak podałaś jest prawidłowo i tak najlepiej robić.
moj brat tez sie wybiera,ale za rok,mam rodzine w Stockh
(jeszcze sprawdzę innym miernikem jak kupię do niego baterie) No i żeby mierzyć trzeba trzymać te metalowe płytki na nieruchomej rączce.
raczej odradzam Toni&Guy w Warszawie - w hotelu Hyatt seks ofertyv ******************************************************** *******************************
I wiecie na kogo trafilam? kup lepszy podkÅ‚ad, idź do fryzjera, maluj siÄ™- to dziaÅ‚a lepiej na psyche. Uzywam teraz serum witaminowego firmy Farmona radical zeby jakos zatrzymac to wypadanie. bk110 To zdanie mi sie bardzo podoba: [url=http://adwokat-krakow.naszewspomnienie.pl]adwokat kraków
Pozdrawiam! To chyba osiągalne (to mniej niż 0,1 kg dziennie). jestem przed operacja nosa, naczytałam się tego forum i szczerze mam mieszane uczucia. 3 tygodnie spalanie, 2 tygodnie oczyszczanie i ostatni tydzień teraz pije stabilizacja. oraz zaczołem stosować proste ćwiczenie - stawałem w wąskim przjściu pod ścianą ,pięty równo przyciśnie przy scianie co jest dla Ciebie ważniejsze? Marillon Kaileigh (?)
http://www.imdb.com/gallery/mptv/1173/758-410 .jpg?path=pgallery&path_key=Monroe ,%20Marilyn&seq=242
i co mam z tego powodu płakać?
2.
błękit czy beż.
Fakt, że moja przyjaciółka dr medycyny upiększającej powiedziała, ze nigdy nie widziała tak pieknie zrobionych oczu (a wieżcie mi, naoglądała się ich trochę) jest już bardzo wymowne
a poprawka-jaka poprawka?
no ale przywrocilyscie mi wiare w internet.. |
|