jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Mar 25, 2014 08:45 Temat postu: Od dziecinstwa mnie to dranstwo gnebi, choc przyznaje sa okr |
|
|
Na zmianę jeden lub drugi byłam u ginekologai Pani przepisala mi czopki bo wykryła że mam przeziebiony lewy jajnik . sex anonse Zero skutku.
Ludzie mi mówili że wtedy będzie już na zawsze z nimi źle.
hej, badu
Lewatywy ja uwazam, ze sa super, organizm nie musi sam sie meczyc bardzo dlugo z zaschnietym kalem, tylko przy lewatywach i plukaniu okreznicy, wiekszosc z tego schodzi.
ja rano pije tylko maslanke,potem zhadam jablko i przez reszte dnia tylko zupa,dodatkowo kawa-ja prowadze siedzacy tryb zycia i jesli porzadnie nie dietkuje to kg nie spadaja
A po samym porodzie jak wyszło łożysko to prowadząca połozna pyta studentki- \jakie są dwa sposoby porodu łożyska?\ a one ani be ani me- wiec ja do nich zmęczona na maksa (lekarz mnie szył właśnie) \sorry, to ja sie tu tak nameczyłam, pozwoliłam sie oglądać w żenujacej sytuacji a wy do diabła nie przygotowane?!!!!!)
Mogę polecić mały, niepozorny salonik na Pradze przy Radzymińskiej, chyba 52.
dobra a przynajmniej ja uwielbiam spodnie... sex anonse ja Cie zapoznam z moim dziadkiem,w sam raz dla Ciebie
No masakra, okropne to jest. Pitulinek fajnie ze wakacje sie udaly i dobrze ze mogliscie synka wziac ze soba. Dzięki. W ulotce jest napisane że codziennie a poza tym każda dziewczyna z tego forum też brała to co dzień.... asiu niestety nie ma takiego zelu anonse erotyczne
Do mnie zadne zdjecia nie doszly!Prosze przeslij na tego pierwszego maila Ale nigdy nic mi nie wyciekało... Trzymajcie sie i pozdrawiam. Co do HairXtend to mają szczęście albo dobrego ubezpieczyciela! Atkins w porownaniu z tym to sama niewinnosc Takie które nie przekracza 4zł. A to smarowanie i przemywanie to strasznie zamotane jest hehehe...
dobrze ze odszedl z tego serialu, wpadl by do szuflady a skoro chce sie rozwijac - to powodzenia
Aha..
Poza tym wazna role odgrywa psychika, wiec nie mozna od razu myslec jak to jest wspaniale bo sie strzeli za szybko!
U mnie jedna część jest trochę inna od drugiej i nie wiem czy to zareklamować...
Także jesteśmy zadowolone i dalej sie naświetlamy dzień w dzień pozdrawiam, kasia
Jestem ciekawa, jakie podejście ma ginekolog do kobiet, które przeszły przez to co my?
Ja zawsze z przyjemnościa patrze na Kożuchowską. |
|