jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 16:34 Temat postu: A teraz troche nastrasze. |
|
|
To wszystko przez to,ze mam straszne bóle głowy.Ja zganiam wszystko na migrenę-a lekarze na prolaktynę ogloszenia towarzyskie wczesniej robilam to praktycznie codziennie przez 2 miesiace i nie bylo dzidzi a w 3 cyklu robilismy z chlopakiem moze z 10 razy-bez obliczania plodnych itp i sie udalo 13.
Chciałabym skończyć z herbatką, ale no trzeba przyznać, że efekty daje niesamowite i szkoda by było zmarnować 3 tygodnie cierpienia...
ona niestety tak ma....nie bez powodu fajny Gonera sie z nia rozwiodl....
pozdrawiam
fanka Ja sobie na chybil trafil dorzucilam cyferki bo nie przeszedl nick fanka _glodowek takze nie myslcie,ze te cyferki to moj rocznik
proszę o odpowiedź
Życzę powodzenia wszystkim odchudzaczkom
http://grono.net/gallery/photo/50168798/
i tak pewnie pochodze jescze z pol roku... seks ogłoszenia M People
Na rowerku raczej niet! Problem widzę podobny do mojego (: na to co określasz dzikim miesem, pomaga \pigmentum castellani\. Polecam i zachęcam wszystkich niezdecydowanych. Nie bawcie się w jakieś preparaty itp. anonse erotyczne
Wkoncu jest to przebicie skory, rana no i cialo obce w ciele! Z góry dziękuję. Baaardzo bym chciała pójść na masaż ale ja naprawdę nioe mogę.... Zalezy od kliniki, ale mysle ze 1800 to przegięie, Ja zapłacilam za 2 ml 2500u Dr Bromy i jestem bardzo zadowolona. nie jest jadowity!!Jest pod ochroną!! Zgadzam sie z tym, że kosmetyki Friedy są bardzo dobre, jednak ja jeszcze mam 2 ulubione firmy, a mianowicie goldwell i Osmo. sami sobie robia reklame tego juz sie nieda ,,,piec razy w roku szuka fryzjerow to cos jest nietak,,,,znow szukaja ....malo tego ceny maja jak....
Po trzecie nie kupisz tu białego sera, kiszonych ogórków, kapusty kiszonej i wielu wielu polskich rzeczy.
Drugie śniadanie:
wiem,że bedzie ciezko..ale wierze,że się uda..motywacja to moj wyjazd za 3 miesiące..i nowa milośc..
Koniec z tym!!!!
Powinni znieść celibat i wtedy mniej byłoby zakłamania, a Księża byliby NAPRAWDĘ szczęśliwi przy swojej rodzinie!!!
Następnie nakładam odżywke z tej serii i po 2 minutach spłukuje. |
|