jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 16:58 Temat postu: stara piosenka dosyć, ale te słowa zapadły mi w pamięć |
|
|
Dzisiaj zdarzyło mi się to pierwszy raz! adwokat kraków Najgorszy obiad w życiu.
Ja dostalam na zachqmowanie laktacji po roku karmienia:
Więc jak macie jakieś pomysły, to bardzo bym prosiła.
A o mnie nikt już nie pamięta ;-( byłem tu kiedyś napisałem kilka słów i jestem nadal mężczyzną , chociaż bez sutanny, ale mną też się można zauroczyć Topik naprawdę się rozkręca oby tak dalej I o przyjaźń księdza można zabiegać popieram !!!
Życzę zdrowia.
NIby wszystko jest ok ale w lozku nie czuje sie zaspokojona.
Wiec tym razem mam nadzieje ze bedzie lepiej.
TO może jeszcze ja.
dieta też może być
A kolezanka nie moze mu powiedziec ze chce zobaczyc jego komurke i zlikwidowac te numery?
Wiem jaki to ból ....i nie życzę tego nikomu ! anonse erotyczne myslalam otym zeby korzystac ze swojej komorki raz na tydzien do odbierania i wysylania poszty.ale nie mysle o kupnie jakiegos abonamentu internetowego (w polsce)do komorki tylko tak poprostu laczyc sie.
Jeżeli byście byli tacy mili to może zechcielibyście podzielić się swoją wiedzą na temat ćwiczeń na mięśnie brzucha na forum daymynews.pl/?forum=zdrowy-tryb-zycia-dieta-sport, z pewnością wiele osób, które tam przesiaduję będzie Wam wdzięczne. A jak pisałaś o spaniu w ciąży, to jakby siebie widziała. przed wejsciem na sale porodową mialam robioną lewatywe i siedze sobie na kiblu a tam tylko taki maly parawanik byl i w sumie to wszystko bylo widac no i przyszla salowa znajoma i pyta zdziwiona: i juz nie mial lampy ani Alladyna,z ktorym sie zaprzyjaznil o kurde na tych zdjęciach powyżej już widać wszystko chyba... seks ofertyv
Может это и есть наша странная, скверная жизнь? problemow z włozeniem go nie mam zadnych, normalnie wchodzi, nic nie piecze i chyba juz mi troche pomaga...tylko zauwazylam ze mam chyba mniejszą ochote na seks odkąd go biore;p hmm, jakoś tak nastawiłam się na laser i chyba przy tym pozostanę, ale dziękuję, chętnie poczytam. Pozdro byle do wiosny Niesprawne jelito grube jest siedliskiem mikrobów i pasożytów. Mhm,nie wiem od czego zacząć,ja chyba z Was wszystkich najwięcej jadam,nie liczę tak dokładnie węgli bo staram się jeść bezwęglowe żarło. - wiem zaraz będzie atak że zazdrość itp.
[url=http://www.7panzerdivision.fora.pl/forum-testowe,1/zbadal-mnie-zrobil-usg-i-powiedzial-ze-jestem-zdrowa-za-chw,738.html#752]Zbadal mnie,zrobil USG i powiedzial ze jestem zdrowa.Za chwile pyta:
u siebie w domu na książu malym .
Na dniach planuje umówić się na kolejny zabieg, ehh już 5.
nio tak jakos wyszło
http://www.stulejka.com/index.php3?strona=zdj ecia&strona=groszek# .
U mnie raid w domu zawsze stoi bo sie boje do takiego goscia podejsc, wiec pryskam jak szalona na okolo.a jak raidu akurat brak pryskam czym popadnie cilitami dezodorantami lakierami hehe |
|