jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 12:09 Temat postu: Za drugim razem już na oddziale wyszła ze mnie większa il |
|
|
Do osoby nade mna - moze z laski swojej zaprzestaniesz tego spamu, co? sex anonse proszę sprecyzuj swoje pytanie bo naprawdę nie rozumiem !!! od stopnia deformacji zależy, ile będzie trwał zabieg, raczej niewiele jest przeciwwskazań do jego wykonania.
i samo świętowanie ale za to składam gorące życzenia Szczęśliwego Nowego Roku, wielu sukcesów i pomyślnej realizacji planów Jeśli chodzi o moje nowe blizny na miejscu dawnych to zdecydowanie wyglądają coraz lepiej, chociaż kolor jeszcze nie taki jak powinien być ale cierpliwie czekam, smaruję i masuję.
Oliwka i masujesz..
czy byc i zyc tutaj czy wrocic do Pl...
no ja tez mam zamiar przebic pepuszek...uszy przebijalam 12 tazy i nie bolalo( moze czasami)...ale czy w pepku to boli czy nie( bo nie wiem kto prawde mowi ) papa
Nie chcialam zabier
Jej 'brak zaangazowania' jak to nazywasz, mnie nawet odpowiadal bo skoro wiem czego chce i jasno to wyrazam, nie potrzebuje zadnego namawiania czy opowiadania historii jak to super by mi bylo w czerni:0(co juz kiedys sie mi zdarzylo, a jestem blondynka) Dodam ze jest to jedyna osoba ktora radzi sobie z moimi kreconymi wloskami portal społecznościowy No i to tyle, padnięta jestem.
Armstronga piosenki,ahhh Pozdrwiam przyszłe mamy 1tabl. Ale jak widac, gdzie sie nie obroce tam jakies niedogodnosci. Wszystkim szukającym profesjonalizmu, pomocy w niepłodności, pewności najlepszej opieki podczas ciąży oraz pomocy w problemach ginekologicznych polecam Dr. seks oferty
Ja biorę gynalgin z powodu nadżerki. Pozdrawiam Tak napisałam ,że niewiadomo o co chodzi czy to normalne, że wejście do odbytu otoczone jest nie guzkami, lecz czymś miękkim, jak 2-3 małe osobne kawałki gąbki. Nie radzę Ci rezygnować z chodzenia przy jednej kuli... a druga sprawa: Przykładowo na 10 Turków jeden zrobił na mnie nieskazitelne wrażenie.
On podchodzi do tego bardzo odpowiedzialnie i spokojnie a z jakim wynikiem to wszystko bedzie tego niestety nie wiem.
POTEM UDAłAM SIę DO DRUGIEGO I WYKRYŁ TORBIELE.
Mona nalezy ci sie wielkie lanie ...
Co do zakupu przez internet:
byłam u dr Zabielskiej czy jakoś tak ogólnie bardzo miła i delikatna ale przepisała mi luteine i tabletki anty bez żadnych badań ,wcześniej mnie to nie zastanawiało ale jak poszłam do innej lekarki i jej powiedziałm jakie tabletki brałam to była w szoku że tak od ręki dała i recepty a nie dała skierowania na wcześniejsze badania
a powiedziałes jej w twarz , ze wymaga nierealnego?
W krajach UE o duzym odsetku imigrantów islamskich mnoza sie napasci i uprowadzenia bialych chrzescijanek. |
|