jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 05:33 Temat postu: napisz. |
|
|
Mieszkam we wschodniej holandii i tu nie chca kierowac do ginekologa...niby lekarz domowy ma go zastapic...no ale ze mieszkam blisko granicy to moze uda mie sie znalezc jakiegos w niemczech??? anonse erotyczne na hiszpańskim sie nie znam ale słowa lecą jakoś tak bom szeke bari ene tu de gonga czy jakoś tak xD Nie staramy się stworzyć przedszkola, ale jego drobną alternatywę- miejsce, w którym gromadka dzieci mogłaby wspólnie z nami konstruktywnie poznawać świat.
Hmmm...ja tez miałam nieregularny okres,ale bromocorn brałam na PRL,a nie na wyregulowanie okresu.Dopiero po Luteinie i CLO mi się wyregulował...no cóż Madziu,ale cóż to lekarz,na pewno wie co robi...Jak nie będziesz pewna to zawsze możesz się skonsultować z innym GINEM
Staram się jak mogę , dzisiaj jest oki , wczoraj też .
[kwiatuszek] [serduszko] ;(
Własnie jestem w kropce......
podejrzewam ze chciałabys szeroką miseczkę a jednoczesnie zeby nie byla głęboka
(nie tak jak zawsze) potem robiłam 2 testy ale nic z tego, jak nie to wiem że to chyba 3 i pół tygodnia, ale sie zastanawiam bo druga kreska była słaba na początku ok 2 min i po nastepnych 2 min zrobiła się bardziej wyraźna ( test odczytywać po 5min) więc raczej to ciąża, mam straszny ból piersi od 3 i pół tygodni na okrągło, brodawek to czasami nie moge dotknąć, piersi są wieksze niż dotąd i rozstępy, ale na brzuchu rozstępów nie widać a wyglądam jak piłka, no właśnie czy to możliwe że w pierwszych 4 tc brzuch wygląda jak piłka w dodatku czasami swędzi w podbrzuszu?
Mam permesso, ktore przedluzam z roku na rok.
znam jescze osoby, ktore wchodza tam np z batonikiem bo mysla ze zaraz go spala!
Ja przeżyłem kilka podwyżek a jakoś tego nigdy nie odczułem na pensji.
Witam Cię - dziękuje ci za to że czytasz to co pisze,.. anonse erotyczne weszłam i rzuciła mi sie w oczy jakaś dziewczyna (chyba praktykantka) która rozczesywała jakiejś kobiecie warkoczyki.
A powiedz Wy widujecie sie codziennie? Nie wiem jak z ubywaniem masy ciała powinno być - bo jakoś nic mi nie ubywa ... Widze ze jest dobrym czlowiekiem ale... U mnie ślub był z prawdziwej miłosci więc może dlatego przetrwalismy trudne chile. Hej! adwokat kraków
Ja bede jeść chleb razowy, warzywa,owoce no i... O boże!!!!!!!!! Pozdrawiam Forumowiczki! Jestem sama- trochę bo tak wyszło ale trochę też dlatego że wiem iż sumienie nie dałoby mi spokoju. Owszem, są uprzejmi,ale '' charakter południowców daje się odczuć na każdym kroku-pokrętny.Oni nadają na innych falach.Mamy z koleżankami takie powiedzenie;trzeba być pobłażliwymi dla tych, którzy na śniadanie jedzą kolacjęW j. Powiedź, w rzeczywistości to też taki ładny niebieski??? http://jak-przedluzyc-stosunek.tumblr.com
A co za różnica????
co do lekow tylko apap z tego co pamietam
Przemywam solą fizjologiczna, czasami wychodzi mi odrobina ropy więc wtedy smaruję maścią z antybiotykiem którą polecili mi w aptece.
Gdybyś się przeprogramowała na wiedzę, że takie działanie jest dla Ciebie zabójcze to możliwe, że z biegiem czasu i z rośnięciem świadomości wystąpiłoby zaniechanie, bo podświadomość by wiedziała, że tego czynić nie powinnaś.
Nie masz tak, że np.
Jeśli masz jeszcze przed sobą trochę czasu, to zdązysz przeczytać nasze wrażenia, bo chyba wszystkie stąd rodzimy u dra Lipskiego. |
|