jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 19:55 Temat postu: Ja byłam na kursie fryzjerskim w Koszalinie w Akademii Alek |
|
|
Ile ser półtłusty ma węgli? seks ogłoszenia Coś już przytyłaś czy jesteś na minusie?
albo moze zle oceniasz moment w ktorym sa najbardziej napiete?
moga tez ciagnac do wilgoci np.?
-jeśli zależy ci na nim i chcesz z nim być-musisz pozwolić mu osiągnąc jego dno....czyli przestawać dawać mu komfort picia (nie sprzątać po nim, nie gotować mu, nie załatwiać jego spraw, nie chować kluczyków od samochodu, nie załatwiać n-ek w pracy...), zająć się sobą i dziećmi -tylko i wyłącznie sobą i dziećmi i zostawić go samemu sobie, jeśl podejmie leczenie to i tak nie oznacza to sukcesu-nie każdy alkoholik z tego wychodzi.
hej dziewczyny zaglada tu jeszcze ktos
na oponke i poprawe kondychy, co o tym myslicie , czy macie lepsze polaczenie cwiczen, mam dziecko i zostaja mi tylko cwiczenia w domu i jeszcze ta pogoda i dodam ze wczesniej nie cwiczylam i boje sie ze jesze bardziej spadna mi posladki
złoto z pamarańczą ale taka zgaszona ...
cena.
dzięki, ale zęby to chyba już można myć nie?? portal społecznościowy się uda ...
a ty suzzanka przestań praktykować sex analny - bo to szkodzi na szare komórki - sama widzisz ty sobie tutaj mozesz pisac co chcesz. ciekawe czy chociaz minimalnie je powieksza? Mam staż u rzeczoznawcy w kancelarii i studiuję ten kierunek... wyznam teraz że to miłość od pierwszego spojrzenia seks oferty
Chcę mieć stały udział w wykonywanym na mojej twarzy makijażu. Nie wiem o co chodzi w waszej słownej wojnie, ale jedna i druga ma niezły j ęzyczek, i trafne cięte uwagi No to dziewczyny wykażcie się przed snem i może kilka słów na temat topiku .............. ja to robie tak ale mi nie wychodzi: i pomagam jej troche w opiece nad moja wnusia. Mi sie plakac chce na sama mysl, wczoraj prawie ucieklam z domu, ale udalo mi sie takiego wielkiego wlochatego przydybac kapciem, az trzasnelo. Ale ja nie chce sie z nim rozstawac tylko chce to uratowac zazdrosna konkurencja nie spi i działa.
Jestem ciekawa jak u Was wyglada sytuacja z wychodzeniem z glodowki.
Zastanawiam się czy ćwicząc na stepperze wymodeluję sobie brzuch?
Co proponujecie ?
No nic, szperam dalej w poszukiwaniu czegoś skutecznego w zwalczaniu tego cholerstwa.
Asiu, ja niestety nie wiem o takich opaskach ale sama widzisz, że potrzeba czasu...
Jak milo, ze coraz nas wiecej!
no to chyba nie jest tak zle, chyba bym sie poplakala jakbym musiala takie pysznosci do kosza wyrzucac na lotnisku
Myślałam że to stąd: |
|