jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 17:56 Temat postu: Umówiłąm się na konsultację. |
|
|
niestety, przebarwienia są nadal....a miało ich nie być ogloszenia towarzyskie Witajcie.
Nie mam ochoty jechać do Doha w te wakacje - super miasto, ale ja mam w Polsce dziewczyne i w Doha będe się sam nudził
hej,
od wspólnych znajomych, którzy mieszkają prawie obok niego.
Dlaczego nie zaproponujesz bardziej intratnej posadki?
A zta tygodniowka to trudno mi w to uwierzyc, od razu widac ze nie mieszkasz w Irlandii bo nie znasz tutejszych realii
stokrotka dobrze, że masz zajęcie bo nie myślisz.Chociaż czy ja wiem?Sama coś sobie wymyślam ale i tak ciągle myślę.Pozdrawiam
Wlasnie, gdzie jeszcze w Krakowie sa fajne fryzjerki- chodzi o to ze jak sie powie zeby obciela 3cm to tyle obcina , ani tak jak mnie ostatnio fryzjer obcial pol wlosow bo uwazal ze byly zniszczone! seks ogłoszenia Najgorsze jest to chodzenie za nimi krok w krok, żeby nie upadły, nie weszły tam gdzie nie trzeba...
AHA, a ja znam piekne dziewczyny, o pieknych rysach twarzy, ktora rano jest tak samo piekna jesli chodzi o urode, ale nieuczesana i nieogragnieta. A czy wiecie dziewczynki kiedy wogóle po Bromergonie wraca owulacja ??? 600 pozniej 800 i dopiero dojsc do tysiaca? I na pewno osoby, które mają blizny chciałby się ich jakoś pozbyć. Stasiu wczoraj pierwszy raz zrobił na nocnik sex anonse
tez przechodzilam mysle ze jest to wloska cecha, ale podstawy tego biora sie z faktu ze dla nich odpowiedni wiek zaczyna sie od 30 a konczy na 45 .a ze dla nas jest to tak srednio do 30 to stad te roznice .ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby znalezc jakas wspolna date Buziaki łeee... Dziękuję za radę w sprawie suchych włosów - na pewno wypróbuję tę odżywkę. Któa najładniejsza?? JA NA SWOJĄ TORBIEL DOSTAŁAM MERCILON 3x21 TABLETEK Z POWODU CIĄŻY NIE WZIĘŁAM NAWET JEDNEJ TABLETKI mogę odsprzedać za 90 zł kosztowały 100zł na receptę. Zaufaj Bogu.
mam na imię Ania, mam 17 lat, kilka miesiecy temu poznałam chlopaka.
nie odzywasz się jak twoja dieta?
Właśnie dziś po czterodniowym pobycie w szpitalu wróciłam do domu.....sama.
Z tego co czytam to bierzecie po pół lub po ćwiartce tabletki.
Pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby fryzjerka WYSZYDZIŁA mój pomysł, nasłuchałam się kąśliwych uwag, zapłaciłam sporo, włosy zostały ułożone tak, że dopiero po powrocie do domu zobaczyłam, że pasemka przypominają przejście dla pieszych.
Gruba moje gratulacje (juz w krótce będziesz musiała pseudonim zmienić
I jest to również bardzo droga sprawa.
Katarzyny 2/1).
tylko zoltka i cukier |
|