jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1169 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 17:13 Temat postu: szuan wydaje mi sie ze tez powinnaÅ› coÅ› zjeść na Å›niada |
|
|
Każdy lekarz mówi co innego i już nie wiem kogo suchać. portal społecznościowy Witam, tu strona z wyszukiwarka polskich lekarzy w Niemczech:
Wlosy sa lekkie, ale sie nie pusza, ladnie uniesione, maja fajna objetosc.
A wiec ja mam urodziny 24 grudnia czyli w wigilie...;**
na mnie ludzie czasem mówia brud
I nic.
Syn Soni Bohosiewicz- Teodor
Ja dokladie rok temu mialam usuniety kawalek paznokcia duzego palca u nogi od wew strony, tak pionowo w dol, szerokosci okolo 2 mm, i do tego jeszcze robione bylo to lyzeczkowanie ( tak sie to cyba nazywa jakos), wyczyszczone dokladnie przy miazdze i wypalone jakims specjalnym roztworem.
NIE SIANA tylko :
Telewizji polskiej nie potrzebuje ale net sie przyda.
i niech tak zostanie.
Wszystkie potrzebne dane zaczęrpnęłam http://hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm.
I tez bez sensu ze ktos zaklada ze schudnie w mies tak poje, a potem wroci do slodyczy bo zlapie z nawiazka co schudl. adwokat kraków od zabiegu.
Hej dziewczyny. Dokładam do tego orbitrek chodakowską itp a jak robisz te ćwiczenia? bylo jojo,jak zaczelam folgowac po zerwaniu z nalogiem palenia to mnie przybylo Lepiej późno niz później Ps.: anonse erotyczne
Na koniec podam link do strony salonu. Trzymają się tej pracy rękami i nogami dopóki nie znajdą innej. ubieram 38... byłam poprostu sama w domu bo nie poszłam do szkoły bo musiałam odespać impreze i przypomniałam sobie że w kieszeni mam 70zł ... (to już pół roku Honor mezczyzny znajduje sie miedzy nogami jego kobiety glosi stare arabskie przyslowie. Ciśnienie mam w normie a nawet czasem niższe niż zazwyczaj, ważyłam sie dzisiaj i jest 1,5 kg mniej ale wydaje mi sie że to narazie skutek odwodnienia bo pije jak smok wawelski i co chwile latam do wc .
Mimo że od jakiegoś miesiąca nie widziałam pająka w mieszkaniu, teraz się rozglądam po ścianach....
Ludzie bierzcie z niego przykład - i sie tak nie zachowujcie!
Ale na szczęście są osoby, które potrafią podtrzymać na duchu
Bon Jovi - Bed of Roses, You Give Love A Bad Name, Always
Krakow, ul.
Co stanie się z moimi włosami po latach samodzielnego farbowania.???
cichutko, płynnie.
Ja o sobie powiem tylko tyle...od trzech miesiecy cwicze 4-5 razy w tygodniu aerobic w soboty i niedziele cwicze na orbitreku po godzinie do tego dietka 1200 kalorii i wykorzystany karnet na vacu.Rezultat?Zero zrzuconych kilogramow!Jedyny plus to gladsza jedrniesza skora i jakby mniej centymetrow tu i owdzie ale wagowo bez zmian.Juz sama nie wiem co robic zeby ta waga zaczela leciec w dol???
Tutaj znajdziecie kilka ciekawych i skutecznych (moim zdaniem) ćwiczeń: |
|